Η Κατερίνα Καινούργιου και οι τραπεζοϋπάλληλοι

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι τραπεζοϋπάλληλοι

Συμβουλές για να καλοπαντρευτεί

Eλα ρε Κατερίνα! Εκεί που σε είχαμε τακτοποιημένη την περασμένη εβδομάδα με τον γιο του εφοπλιστή και λέγαμε «πάει κι αυτό το κορίτσι, το καλοπαντρέψαμε», διαβάζω σήμερα ότι βγήκες με τον τερματοφύλακα Σηφάκη και όχι μόνο αυτό, αλλά τον διεκδικείτε εξ αδιαιρέτου εσύ και η φίλη σου Μαρία Ηλιάκη.

Αγαπητή Κατερίνα, επειδή είσαι καλό κορίτσι και αθώο έχω να σου δώσω δύο συμβουλές: Πρώτον, δεν χρειάζεται ό, τι κάνεις να το λες. Όπως έχει αποδειχτεί δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν σ αυτή τη δουλειά, ούτε και όλους, όσοι σου κάνουν τους «κολλητούς». Δεν είναι όλοι φίλοι σου, ούτε θα λες τα προσωπικά σου παντού. Δεύτερον δεν χρειάζεται αυτός με τον οποίο βγαίνεις ή θέλεις να βγεις να έχει παρελθόν στα παπαράτσι εξώφυλλα των εβδομαδιαίων περιοδικών. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες άντρες εκεί έξω που δεν τα είχαν πριν με κανένα μοντέλο/τραγουδίστρια/παρουσιάστρια/wannabe και δεν φωτογραφήθηκαν ποτέ για καφέ στη Γλυφάδα/ για μπάνιο στον Αστέρα/ για ψώνια στην Κηφισιά α λα μπρατσέτα με κάποια διάσημη.
Κοίτα και κανέναν γιατρό και κανέναν αρχιτέκτονα και κανέναν δικηγόρο. Καταλαβαίνω ότι δεν έρχεσαι συχνά σε επαφή με ανθρώπους εκτός χώρου, αλλά τι στο καλό ούτε στην τράπεζα δεν πας; Έναν ταμία της προκοπής δεν έχεις συναντήσει;