Η Μαριέττα Χρουσαλά προκαλεί ξανά

Η Μαριέττα Χρουσαλά προκαλεί ξανά

Ταξίδευσε χιλιάδες χιλιόμετρα για μια φωτογράφηση

Το πρώην μοντέλο και η πρώην παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό μοιάζει σαν μην μπορεί ή σαν να μην θέλει να αποφύγει τα επικοινωνιακά λάθη.
Για άλλη μια φορά η Μαριέττα Χρουσαλά προέβη σε μέγα ατόπημα. Η ίδια εδώ και αρκετό καιρό με τη βοήθεια της μητέρας της, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά από χειροποίητα σανδάλια για τα οποία την έχουν ήδη κατηγορήσει ότι οι τιμές πώλησης είναι πολύ υψηλές. Η Μαριέττα έχει ήδη ετοιμάσει τη καλοκαιρινή συλλογή, και μαζί με τους στενούς της συνεργάτες και τον καλό της φίλο και makeup artist Δημήτρη Γιαννέτο, ταξίδευσαν μέχρι την Καραϊβική για να φωτογραφίσουν τα σανδάλια.

Η Μαριέττα σκέφτηκε ότι η νέα της συλλογή θα ταιριάζει τέλεια στο όμορφο φυσικό τοπίο και στα γαλάζια νερά της Καραιβικής, όμως εκείνο που δεν σκέφτηκε, είναι ότι για άλλη μια φορά φαίνεται να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, που δεν θέλει να βρει μια όμορφη τοποθεσία στο ελληνικό τοπίο και να δουλέψουν και έτσι κάποιοι Έλληνες, αλλά προτίμησε να ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για να βρει μια... άλλη θάλασσα με παραλία.

Μετά το επεισόδιο με το θωρηκτό Αβέρωφ, η Μαριέττα σχεδόν κλαίγοντας, εξήγησε ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει, ούτε να κάνει επίδειξη πλούτου. Ο κόσμος μάλλον την πίστεψε και φάνηκε να την συγχωρεί, αλλά η ίδια μοιάζει να σαμποτάρει συνεχώς την εικόνα του καλού και σεμνού κοριτσιού, είτε δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα χιονισμένα σαλέ στις Άλπεις, είτε ταξιδεύοντας στην άλλη άκρη του κόσμου για να βρει γαλάζιες θάλασσες και λευκές παραλίες.
Την εποχή που όλοι οι πλούσιοι ζουν σχεδόν στη σκιά, η Μαριέττα προτιμά να ρίξει όλους τους προβολείς πάνω της. Γιατί; μόνο εκείνη ξέρει.