Όταν η πανέμορφη Τζένη Καρέζη πόζαρε σαν μοντέλο, 50 χρόνια πριν

Όταν η πανέμορφη Τζένη Καρέζη πόζαρε σαν μοντέλο, 50 χρόνια πριν

Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου φωτογραφίζεται και μιλάει για την γυναικεία κομψότητα.

Η Τζένη Καρέζη είναι η δημοφιλέστερη ηθοποιός για το 1962 και ανακηρύσσεται επίσης ως η πιο κομψή ηθοποιός του θεάτρου. Λανσάρει με εξαιρετική κομψότητα τα μοντέλα του Guy Laroche και δίνει τα δικά της tips για την σύγχρονη γυναίκα! Διαβάστε τι δήλωνε 50 χρόνια πριν.

-Έχω την γνώμη πως η γυναίκα πρέπει να φέρνει κοντά της την μόδα και όχι να πηγαίνει αυτή κοντά στην μόδα! Η εξυπνάδα στην γυναίκα είναι να διαλέξει από την μόδα εκείνα ακριβώς τα στοιχεία που της ταιριάζουν και να τα προβάλει προσαρμόζοντας τα στην προσωπικότητα της, ενώ παράλληλα θα ρίξει σε δεύτερο πλάνο, σχεδόν σε αφάνεια, τα άλλα στοιχεία που δεν της ταιριάζουν.
-Η κομψότητα στηρίζεται στην απλότητα. Η κομψή γυναίκα δεν ντύνεται ποτέ φανταχτερά. Την κομψότητα δεν πρέπει να την φωνάζεις .Πρέπει να την αφήνεις να διαφαίνεται.
-Δεν είμαι πάρα πολύ πλούσια, για να αγοράζω φτηνά πράγματα. Όσες φορές αγόρασα κάτι πολύ φτηνό, μετάνιωσα γιατί αναγκάστηκα να το πετάξω γρήγορα. Πείστηκα ότι όταν αγοράζω κάτι ακριβό κάνω οικονομία. Είναι προτιμότερο να έχεις δυο ακριβά φουστάνια παρά πέντε η έξι φτηνά. Όσο για το καθημερινό ντύσιμο, προτείνω κομψά πράγματα και απλά .Φούστες, μπλούζες, πουκάμισα, πουλόβερ, αντρικές καπαρντίνες.
-Διαφωνώ με τα φορτωμένα μπιζού.
-Το σωστό άρωμα στην γυναίκα, υπογραμμίζει την θηλυκότητα της!
-Πιστεύω πως το βάρος στο μακιγιάζ πρέπει να το ρίχνεις στα μάτια. Στα χείλη κάνω ένα ''λαθραίο'' πέρασμα με κραγιόν.


Η Τζένη Καρέζη ήταν μια σπουδαία ηθοποιός! Ήταν μια ολόκληρη ιστορία, γεμάτη λάμψη, δόξα και με μια σπάνια κομψότητα. Τα υπέροχα υγρά της μάτια μαγνητίζουν πάντα μέσα από τα πολύτιμα πλάνα των ταινιών της!