Σπάνιες φωτογραφίες του απόλυτου ζεν πρεμιέ, Κώστα Κακκαβά απ' την εποχή που ήταν φαντάρος

Σπάνιες φωτογραφίες του απόλυτου ζεν πρεμιέ, Κώστα Κακκαβά απ' την εποχή που ήταν φαντάρος

Δείτε τον γόη Κώστα Κακκαβά απο φωτογράφηση του 1960

 

Τον Ιούνιο του 1960 το περιοδικό ''Φαντασία'' αφιερώνει το εξώφυλλο του και τέσσερις σελίδες στον νεοσύλλεκτο Κώστα Κακκαβά. Ήταν η εποχή που το όμορφο καλογυμνασμένο και σέξι αγόρι σκορπούσε ρίγη στον γυναικείο πληθυσμό με τα ασπρόμαυρα γκρο πλαν του.

Το ρεπορτάζ παρακολουθεί από κοντά την καθημερινότητα του στον στρατό. Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι πιο ξεκούραστα εκεί απ΄ότι στην πολιτική του ζωή.
"'Εξω είναι ζόρικα τα πράγματα. Με τον ένα σκηνοθέτη ,να σ'αρπάζει στις έξι το πρωί και να σε τρέχει στις ερημιές για γύρισμα ως τις δυο το μεσημέρι και αμέσως μετά να σε κάνει πάσα στον άλλο σκηνοθέτη ως το βράδυ. Σε περιλαμβάνει σαν σκυτάλη ο τρίτος σκηνοθέτης , για να σου κάνει τα νυχτερινά του πλάνα ως το ξημέρωμα και να σου πει σαδιστικά:''- Άντε τώρα να κοιμηθείς'' ,αφού ξέρει ότι σε μια ώρα θα βγει ο ήλιος και έχει σειρά τέταρτος σκηνοθέτης, για να συμπληρώσει τα εξωτερικά του γυρίσματα. Μωρέ στρατός και πάλι στρατός !Άκου που σου λέω...''
Και ο δημοσιογράφος τελειώνει το ρεπορτάζ του γράφοντας:
Αυτός είναι ο Κακκαβάς σήμερα .Στρατιώτης και μάλιστα νεοσύλλεκτος στο κέντρο Κορίνθου , ευχαριστημένος που βρίσκεται μακριά από τα πλατό του κινηματόγραφου με την καραβάνα του. Ανοιχτόκαρδος και καλοσυνάτος όταν είναι ο άνθρωπος δεν βγαίνει ποτέ από τα νερά του. Και ο Κώστας είναι ανοιχτόκαρδος και καλοσυνάτος και μπαφιασμένος από τους ...σκηνοθέτες!