Δοκιμάσαμε, ενθουσιαστήκαμε και σου κάνουμε δώρο: το πιο τέλειο ξανθό από την Wella!

Δοκιμάσαμε, ενθουσιαστήκαμε και σου κάνουμε δώρο: το πιο τέλειο ξανθό από την Wella!

Ραντεβού στο κομμωτήριο ΤΕΟ στη Γλυφάδα για να απολαύσεις τη νέα βαφή Freelights της Wella Professionals!

Βάφω τα μαλλιά μου ξανθά εδώ και αιώνες, από το κεφάλι μου έχουν περάσει πολλές βαφές και τεχνικές- και ποτέ δεν λέω όχι σε μια καινούρια πρόταση, ειδικά όταν προέρχεται από μια αγαπημένη εταιρεία όπως η Wella, και τον Josh Wood, τον υπερταλαντούχο colorist/Διευθυντή Δημιουργικού της Wella, ο οποίος ανήκει στην dreamteam των ειδικών που εμπνέονται τις τάσεις στα μαλλιά!

Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, η τάση στο haircolor είναι οι φυσικές ανταύγειες, ένα νεανικό, ανάλαφρο πολυδιάστατο χρώμα, που είναι φρέσκο και ταυτόχρονα φροντισμένο. Το είδαμε στα catwalks των μεγαλύτερων fashionshows, δια χειρός JoshWood φυσικά, και είναι ένα υπέροχο ανοιχτό ξανθό χρώμα,αθόρυβο, απαλό αλλά απίστευτα θηλυκό και εντυπωσιακό!

Όταν έλαβα την πρόσκληση της Wella Professionals να δοκιμάσω την βαφή και την τεχνική που χαρίζει αυτό το αποτέλεσμα και μάλιστα από τα χέρια του αγαπημένου μου hairexpert Γιώργου Σφακιανάκη, δεν μπορούσα να αρνηθώ! Το ραντεβού μας ήταν στο κομμωτήριο ΤΕΟ στη Γλυφάδα- το service σε αυτό το χώρο είναι άπειρων αστέρων- και εκεί ο Γιώργος μου εξήγησε τα πάντα για τη νέα βαφή- όμως η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορείς να περιγράψεις με λέξεις το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο πραγματικά είναι ένα αριστουργηματικό παιχνίδι ανάμεσα στο χρώμα, τις ανταύγειες και το φως!

"Η σειρά λέγεται Freelights, ανήκει στην βραβευμένη οικογένεια "Blondor" της Wella Professionals και είναι η νέα γενιά στις υπηρεσίες βαφής υψηλής ποιότητας της εταιρείας" μου εξήγησε ο Γιώργος και πρόσθεσε: "Δημιουργήθηκε ειδικά για ελεύθερες τεχνικές, τύπου μπαλαγιάζ, για να δώσουμε στα μαλλιά ένα look με φυσικές ανταύγειες, χωρίς αλουμινόχαρτο. Και αν αναρωτιέσαι "γιατί χωρίς αλουμινόχαρτο;" θα σου πω: γιατί δίνει στον colorist ένα νέο επίπεδο ακριβείας και ανάμειξεις των αποχρώσεων, μπορούμε δηλαδή να βάζουμε χρώμα ακριβώς εκεί που θέλουμε, να παίζουμε με απαλές διαβαθμίσεις που δίνουν βάθος, κάνουν ένα ντελικάτο blending μεταξύ τους, παίζουν με το φως, αναδεικνύουν μοναδικά το χρώμα. Αντίθετα, όταν χρησιμοποιούμε αλουμινόχαρτο για ανταύγειες, το αποτέλεσμα είναι πιο συμπαγές χρώμα, και πιο "γραμμωτό" αποτέλεσμα".

Όλα αυτά ισχύουν και με το παραπάνω: δοκίμασα όλα τα στάδια της διαδικασίας και εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου κουραστική (σε σύγκριση με τα αλουμινόχαρτα) και το αποτέλεσμα είναι ένα συγκλονιστικό- και εθιστικό, θα έλεγα- ξανθό, με υπέροχες διαβαθμίσεις - για τους τόνους του οποίου θα προ-αποφασίσεις με τον colorist ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδας σου, να φωτίζουν το πρόσωπό σου και, αναμφίβολα, να κερδίζουν τις εντυπώσεις με τον πιο chic τρόπο!

Και επειδή πιστεύω πως όλες εσείς οι ξανθιές αναγνώστριες του Queen έχετε τις ίδιες αναζητήσεις, σας ετοιμάσαμε ένα δώρο που θα λατρέψετε: μπείτε στον διαγωνισμό μας και 3 τυχερές θα δείτε με τα μάτια σας το χρώμα των μαλλιών σας να μεταμορφώνεται μαγικά με την Freelights- φυσικά στο κομμωτήριο ΤΕΟ στη Γλυφάδα! Θα είμαστε και εμείς εκεί στην παρέα σας, μαζί με τον Γιώργο Σφακιανάκη, για να μιλήσουμε- για τι άλλο, φυσικά;- για τρίχες!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*