Κέρδισε ένα νεσεσέρ με 3 must have προϊόντα της Pharmasept για το σώμα και τα μαλλιά!

Κέρδισε ένα νεσεσέρ με 3 must have προϊόντα της Pharmasept για το σώμα και τα μαλλιά!

Αγαπάμε τη Pharmasept για πολλούς λόγους: γιατί είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που εδώ και 19 χρόνια καινοτομεί στο χώρο του δερμοκαλλυντικού, γιατί η φιλοσοφία της βασίζεται στο να προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα με σεβασμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα, γιατί συνδυάζει μοναδικά τη σοφία της φύσης με την τελευταία λέξη της επιστήμης, χρησιμοποιώντας εκλεκτά φυτικά εκχυλίσματα, εμπλουτισμένα με βιταμίνες και αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα.

Και είμαστε σίγουρες πως θα την αγαπήσεις και εσύ, αν δεν την γνωρίζεις ήδη, αν είσαι ανάμεσα στις 10 τυχερές που θα κερδίσουν από 1 νεσεσέρ με 3 best selling προϊόντα της Pharmasept, και συγκεκριμένα:

- Το Tol Velvet Energizing Shampoo DRY, ένα δυναμωτικό σαμπουάν για ξηρά μαλλιά που ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας έως και 93% (in vitro tests) και ανακουφίζει από την ξηροδερμία (είναι ιδανικό και για βαμμένα μαλλιά).

- Την Tol Velvet Total Repair Hair Mask, μια εξειδικευμένη μάσκα με νέα βιομιμητική τεχνολογία για θρέψη και επανόρθωση των ξηρών & ταλαιπωρημένων μαλλιών. Ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών από την ρίζα έως τις άκρες, χωρίς να βαραίνει την τρίχα.

- Το Tol Velvet Hygienic Shower CAMELIA, αφρόλουτρο με ήπια αντισηπτική δράση για σώμα, πρόσωπο & ευαίσθητη περιοχή. Με pH5.5 και υπέροχο άρωμα camellia!

Δήλωσε τώρα στον διαγωνισμό μας και μέχρι να έρθει η ώρα της κλήρωσης, μάθε περισσότερα για την μεγάλη γκάμα προϊόντων της Pharmasept με ένα κλικ στο Pharmasept.gr και στη σελίδα facebook.com/Pharmasept

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!!