Μην το χάσεις: Το Pantene Pro-V σου φτιάχνει τα μαλλιά και σου χαρίζει μοναδικά δώρα

Μην το χάσεις: Το Pantene Pro-V σου φτιάχνει τα μαλλιά και σου χαρίζει μοναδικά δώρα

Τι άλλο να ζητήσεις;

Σημείωσε στην ατζέντα σου: το Σάββατο 29 Νοεμβρίου έχεις ραντεβού στο κομμωτήριο! Aυτό, όμως, το κομμωτήριο θα είναι διαφορετικό και η περιποίηση που θα απολαύσεις θα σου μείνει αξέχαστη!

Το ραντεβού σου είναι για με τους Σύμβουλους Υγείας και Λάμψης των μαλλιών του Pantene Pro-V, το «κινητό» κομμωτήριο του Pantene Pro-V όπου οι σύμβουλοι υγείας και ομορφιάς του αγαπημένου hair brand θα σε περιμένουν για να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου. Στο parking του super market Σκλαβενίτης στην Καλλιθέα θα σε περιμένουν οι εξειδικευμένοι hair stylists του Pantene Pro-V για να σου προσφέρουν μια ολοκληρωμένη περιποίηση και styling μαλλιών (ότι πρέπει για την Σαββατιάτικη έξοδό σου) ενώ θα σου δώσουν και πολύτιμες συμβουλές για το πώς να περιποιείσαι σωστά τα μαλλιά σου για να είναι λαμπερά και υγιή- και όλα αυτά εντελώς δωρεάν, φυσικά!

Έχει και συνέχεια: στο τέλος του treatment δεν θα φύγεις με άδεια χέρια αλλά θα κρατάς μια goodie bag με μια ολοκληρωμένη σειρά Pantene Pro-V για το δικό τύπο μαλλιών!

Για να ζήσεις αυτή την εμπειρία περιποίησης πολλών αστέρων του Pantene Pro-V δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και με λίγη τύχη, θα είσαι ανάμεσα στις 4 τυχερές που θα αφεθούν στα χέρια των hair experts!

Info που σε ενδιαφέρει: Από σήμερα και έως το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, το van του Pantene Pro-V θα βρίσκεται στο parking του super market Σκλαβενίτης στην Καλλιθέα, από τις 10:00 έως τις 16:00- το δικό μας ραντεβού, θα είναι Σάββατο, και θα περάσουμε υπέροχα!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

* O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*