To Queen.gr και τα Angelopoulos Hair προσφέρουν σε 6 τυχερές από μία θεραπεία μαλλιών

To Queen.gr και τα Angelopoulos Hair προσφέρουν σε 6 τυχερές από μία θεραπεία μαλλιών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σας ομορφαίνουμε ακόμη περισσότερο

Και ποια γυναίκα δεν έχει ταλαιπωρηθεί από το συνεχές φριζάρισμα των μαλλιών της, ειδικά όταν έχει σχέδια και θέλει η εμφάνισή της να είναι στην εντέλεια; Υπάρχει άραγε τρόπος ώστε τα μαλλιά μας να παραμένουν λεία και λαμπερά χωρίς να επηρεάζονται από τις εξωτερικές συνθήκες;

Η απάντηση πλέον είναι ναι, με τη νέα θεραπεία λείανσης total control. Η total control είναι η νούμερο 1 θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη να εξαλείφει το φριζάρισμα, να κλειδώνει το χρώμα και να αναδεικνύει τη λάμψη στα μαλλιά μόνο σε 30 λεπτά. Δημιουργεί ένα υπέροχο λείο χτένισμα και είναι ιδανική θεραπεία να εφαρμόζεται ενδιάμεσα από θεραπείες brazilian keratin,ώστε να τις ξαναενεργοποιεί και να παρατείνει το διάστημα τηςεπόμενης braziliankeratin. Η NANOCURE TOTAL CONTROL ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ σε ατόφια κεράτινη, αμινοξέα, ειδικά σχεδιασμένα να προσθέτουν δύναμη, ενυδάτωση και λάμψη

Τα οφέλη από την θεραπεία είναι:
1. Εξαλείφει το φριζάρισμα χωρίς να ισιώνει
2. Ανανεώνει την brazilian keratin μόνο σε 30 λεπτά με χαμηλό κόστος
3. Αναδομεί καταστραμμένα μαλλιά
4. Αναδεικνύει, κλειδώνει τοχρώμα και σταματάει το ξεθώριασμα
5. Μειώνει το χρόνο χτενίσματος κάνοντας τα μαλλιά ευκολοχτένιστα
6. Αυξάνει τη λάμψη και την απαλότητα
7. Εάν την εφαρμόζουμε ανά μια εβδομάδα μας δίνει 20% ίσιωμα τη φορά για 2-3μήνες.

H Αngelopoulos Hair Company λοιπόν, που εδώ και πολλά χρόνια φροντίζει για τη γυναικεία ομορφιά, προσφέρει δωρεάν θεραπείες σε 3 μεγάλες νικήτριες (διαδικασία 30')!

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ:

3 ακόμα τυχερές θα κερδίσουν από μία θεραπεία NANOCURE CHOCOLATE BRAZILIAN (διαδικασία 2,5 με 3 ώρες), η οποία περιέχει ένα μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα, αποτελούμενο από έντεκα άλλες πρωτεΐνες, βούτυρο cupuacu, βούτυρο κακάο, ορυκτέλαια, πρωτεΐνες από λινέλαιο και αιθέρια έλαια. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαιτέρως δραστικά σε περιπτώσεις που τα μαλλιά του πελάτη είναι πολύ τραχιά, αφρικανικού τύπου ή αν έχει υπερβολικά σφιχτές μπούκλες. Η διαφορά στα αποτελέσματα έγκειται στο ότι το μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα και τα διάφορα έλαια καθιστούν τη φόρμουλα πιο βαριά, πιέζοντας τα μαλλιά και αφήνοντάς τα πιο ίσια.

Οι νικήτριες μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο σε διάστημα 3 μηνών, αφού πρώτα κλείσουν ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα.

Angelopoulos Hair Company
www.braziliankeratintreatment.gr
www.facebook.com/AngelopoulosHair

T. 210 8070187 · Kifissia
T. 210 6811990 · Halandri
T. 216 7005747 · Kolonaki
T. 2167006969 - Glyfada
T. 2106253898 - Peristeri

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!!