Ημέρα της Γυναίκας 2015: Κέρδισε ένα αξέχαστο βράδυ στο VOX με τις φίλες σου!

Ημέρα της Γυναίκας 2015: Κέρδισε ένα αξέχαστο βράδυ στο VOX με τις φίλες σου!

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή, είναι η πιο κεφάτη παρέα της πόλης και τώρα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά μαζί τους στο Vox, συντροφιά με τις φίλες σου!


Ο Γιώργος Γιαννιάς, με την ξεχωριστή φωνή του που τον έχει χαρακτηρίσει ως έναν απ' τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, έρχεται για πρώτη φορά στο VOX για να μας ταξιδέψει με τις επιτυχίες του που έχουμε όλοι τραγουδήσει! Με το πρόσφατο hit του "Μου φτάνει να 'χω εσένα" αλλά και τα νέα του τραγούδια σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει! Ο Χρήστος Μενιδιάτης, με την γνήσια λαϊκή φωνή του, επιστρέφει στο VOX όπου εμφανίζονταν στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία! Με τα τραγούδια του να έχουν αγαπηθεί απ' το κοινό, και το σουξέ του καλοκαιριού "Χαμός θα γίνει" να ακούγεται δυνατά σε όλα τα clubs της χώρας μας υπόσχεται ότι "Χαμός θα γίνεται"... "Μέχρι το πρωί". Η Στέλλα Καλλή, μία απ' τις πιο σπουδαίες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς, ύστερα από μια sold out σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, επανέρχεται στο VOX για ακόμη μια σεζόν. Με τη ξεχωριστή φωνή της, την εκρηκτική της εμφάνιση αλλά και με το νέο της δισκογραφικό βήμα που θα ακούσουμε πολύ σύντομα σίγουρα θα μας ξεσηκώσει!


Το σχήμα συμπληρώνει το αγαπημένο ποπ συγκρότημα Otherview, που θα δώσει τον δικό του παλμό.

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και με λίγη τύχη μπορείς να κερδίσεις ένα τραπέζι 4 ατόμων, με ένα μπουκάλι κρασί κερασμένο, το βράδυ του Σαββάτου 7/3! Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο για να υποδεχτείς με τις φίλες σου την Ημέρα της Γυναίκας που θα ξημερώσει την Κυριακή;

Info:

Ιερά Οδός 16
Τηλ: 210 3411000
Παρασκευή και Σάββατο

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!