Κέρδισε ένα συλλεκτικό φόρεμα του Giles Deacon και 2 Lenor που θα λατρέψουν τα ρούχα σου!

Κέρδισε ένα συλλεκτικό φόρεμα του Giles Deacon και 2 Lenor που θα λατρέψουν τα ρούχα σου!

Τον περασμένο Νοέμβριο το Queen.gr βρέθηκε στο Βερολίνο, μαζί με την ελληνική ομάδα της P&G Future Fabrics, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι, από κάθε άποψη.


Μέσα στα πολλά και όμορφα που αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια μας (μπορείς να τα δεις όλα σε αυτό το post) είδαμε και την υπέροχη συλλογή που δημιούργησε ο διάσημος Βρετανός σχεδιαστής Giles Deacon , εμπνευσμένος από τα μοναδικά αρώματα του LENOR ! Αυτή η συλλεκτική σειρά ρούχων δημιουργήθηκε για να δίνει στις γυναίκες την ευκαιρία όταν τα φορούν και να νιώθουν αυτοπεποίθηση και φρεσκάδα, όλη την ημέρα, κάθε μέρα.

Η καταπληκτική αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τον σχεδιασμό μοναδικών prints στα οποία χρησιμοποιήθηκαν εξ'ολοκλήρου για τη δημιουργία της συλλογής του Giles Deacon, Global Fashion Consultant του LENOR. Και μαζί με αυτή τη συλλογή έρχεται και μια σειρά υπερ-συμπυκνωμένου LENOR Limited Edition, του οποίου την ετικέτα φιλοτέχνησε ο ίδιος ο σχεδιαστής , γιορτάζοντας τη μόδα που αγαπάνε οι γυναίκες να φοράνε και τη φρεσκάδα που έχουν ανάγκη όλη μέρα.

Το υπερ-συμπυκνωμένο Lenor διαθέτει την τεχνολογία FRESHLOCKTM, η οποία είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην τεχνολογία αρωμάτων. Οι ενισχυμένες μικρο-κάψουλες αρώματος του Lenor ενισχύουν το άρωμα των ρούχων, προσδίδοντάς τους φρεσκάδα, έτσι ώστε οι γυναίκες που τα φορούν να αισθάνονται όμορφα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ένα από τα φορέματα που περιλαμβάνει η συλλογή «Dress for Yes collection» του Giles Deacon τωρα μπορεί να γίνει δικό σου, μαζί με τα 2 limited edition Lenor που δημιούργησε ο σχεδιαστής! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και με λίγη τύχη, ένα ultra chic, μικρό μαύρο φόρεμα με τα χαρακτηριστικά prints της συλλογής του Giles Decon – και φυσικά, τα 2 λατρεμένα Lenor που θα φροντίσουν τα ρούχα σου με τον καλύτερο τρόπο- θα γίνουν δικά σου!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!