Κερδίστε προσκλήσεις για το Pre-Sale event της σειράς Conscious Exclusive της H&M

Κερδίστε προσκλήσεις για το Pre-Sale event της σειράς Conscious Exclusive της H&M

Συνολικά 400 τυχεροί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την είδαμε με τα μάτια μας, την ψηλαφίσαμε, την φορέσαμε, την λατρέψαμε και τώρα ήρθε η ώρα να την δεις και εσύ και να την βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Ο λόγος για τη νέα σειρά Conscious Exclusive της H&M, με φορέματα και χειροποίητα σχέδια, τολμηρά αλλά και κομψά look βασισμένα σε αειφόρα υλικά. Οι παγκόσμιες επιρροές είναι εμφανείς σε όλα τα μεμονωμένα κομμάτια, από το γιαπωνέζικο ντραπάρισμα μέχρι τα αφρικανικά διακοσμητικά στοιχεία, ενώ σε καθένα έχει προστεθεί μία μοδάτη πινελιά. Νέα στοιχεία στη σειρά Conscious Exclusive αποτελούν οι ανακυκλωμένες πούλιες και χάντρες, που καθιστούν τη συλλογή πιο αειφόρα από ποτέ! Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε περίπου 200 καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως από τις 16 Απριλίου.

Στην Ελλάδα η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Ερμού 54, Αθήνα και Τσιμισκή 20-22, Θεσσαλονίκη.

Αν θέλεις να είσαι ανάμεσα στους πρώτους που θα δουν τη συλλογή, δήλωσε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό μας! 200 νικητές θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το Pre-Sale event της Αθήνας και 200 τυχεροί για το αντίστοιχο event της Θεσσαλονίκης!

Το Pre Sale event θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου (μια ημέρα πριν το επίσημο λανσάρισμα,) 19:00-21:00 στα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: Ερμού 54, Αθήνα και Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη.

Καλή επιτυχία και... stay Conscious!

Συμπληρώστε τη φόρα του διαγωνισμού:

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*