«100 Days of Freedom»: Πλούσιος Διαγωνισμός με πολλά δώρα από το NESTEA

«100 Days of Freedom»: Πλούσιος Διαγωνισμός με πολλά δώρα από το NESTEA

Kάθε μέρα, για 100 ημέρες!

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και το NESTEA είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει τη μαγεία της απόδρασης, μέσα από το διαγωνισμό "100 Days of Freedom". Κάθε μέρα και για 100 ημέρες, το απολαυστικό παγωμένο τσάι προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να κερδίσουν 1.300 υπέροχα καλοκαιρινά δώρα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να αναζητήσουν τις συσκευασίες NESTEA Λεμόνι ή Ροδάκινο με το ασημί καπάκι. Κάθε ασημί καπάκι κρύβει έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να στείλουν είτε με απλό SMS στο 19039, είτε κάνοντας κλικ στο www.nesteapromo.gr, ώστε να μάθουν αμέσως αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς που έχουν κερδίσει ένα από τα δροσερά δώρα του NESTEA, για ένα καλοκαίρι γεμάτο ξεγνοιασιά!


Έως και τις 11 Αυγούστου*, κάθε συσκευασία NESTEA Λεμόνι και NESTEA Ροδάκινο των 500ml, καθώς και οι πολυσυσκευασίες 4 x 500ml στην Ελλάδα και την Κύπρο, θα φιλοξενούν στο καπάκι τους έναν μαγικό κωδικό. Στέλνοντάς τον με μήνυμα στο πενταψήφιο νούμερο ή το site του διαγωνισμού, οι φίλοι της απόδρασης θα μπορούν να μάθουν άμεσα αν έχουν κερδίσει ένα από τα 100 ποδήλατα, τις 300 τέντες παραλίας, τα 800 bluetooth selfie sticks και τις 100 αιώρες, «εξοπλίζοντας» έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.


Η προωθητική ενέργεια αποτελεί κομμάτι της καμπάνιας του NESTEA "A taste of Freedom" που «τρέχει» για δεύτερη συνεχή χρονιά και που σκοπό έχει να μας ενθαρρύνει να πάρουμε μια ανάσα από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.


* ή μέχρι εξαντλήσεως των προϊόντων.