Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 πακέτα Lanes Kcaligram 2:5 (προϊόν & βιβλίο)

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 πακέτα Lanes Kcaligram 2:5 (προϊόν & βιβλίο)

Το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, και όπως συμβαίνει πάντα, το άγχος για το σώμα και τα περιττά κιλά, μας κυριεύει με αποτέλεσμα να καταφεύγουμε σε εξαντλητικές δίαιτες και λύσεις που το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιβαρύνουν την υγεία μας. Αν λοιπόν έχετε κουραστεί να στερείστε τις αγαπημένες σας γεύσεις, ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τις γνωστές εξαντλητικές μεθόδους και να δοκιμάσετε την μέθοδο 5:2.


Σύμφωνα λοιπόν με τη μέθοδο 5:2, μπορούμε να τρώμε ό,τι θέλουμε 5 μέρες την εβδομάδα και να περιορίζουμε τη διατροφή μας μόνο τις υπόλοιπες 2! Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, κιλά και λίπος χάνονται ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται συνολικά η υγεία, η ψυχολογία και η διάθεσή μας! Σύμμαχο στην προσπάθεια αυτή, έχουμε το Lanes Kcaligram 5:2, ένα συμπλήρωμα διατροφής, που δημιουργεί κορεσμό και μειώνει δραστικά το αίσθημα της πείνας για να γίνουν οι 2 αυτές ημέρες ακόμη πιο εύκολες!


Η διαλυτή φυτική ίνα Γλυκομαννάνη konjak που περιέχει, μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, το απορροφά με αποτέλεσμα να διογκώνεται δίνοντας έτσι την αίσθηση του κορεσμού. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το συστατικό αυτό είναι ασφαλές και εγκεκριμένο για την δράση του στην Απώλεια Βάρους, από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο εδώ!


Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς το Queen.gr εξασφάλισε για τις αναγνώστριές του 5 πακέτα Lanes Kcaligram (fullkit προϊόν & βιβλίο), ένα δώρο για εσάς για αγωγή 10 εβδομάδων. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και ίσως να είστε εσείς η τυχερή. Καλή επιτυχία.

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*