Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε τη νέα βαφή Keratin Color που σας ταιριάζει

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε τη νέα βαφή Keratin Color που σας ταιριάζει

Kαι ένα επαγγελματικό σεσουάρ Babyliss!

Μαλλιά με πλούσιο χρώμα, λαμπερά, μεταξένια, γεμάτα υγεία: οι ερευνητές του Schwarzkopf άκουσαν την επιθυμία όλων των γυναικών που βάφουν μόνες τους τα μαλλιά τους και δημιούργησαν την φόρμουλα που μπορεί να προσφέρει όλα τα παραπάνω σε κάθε εφαρμογή, τη νέα μόνιμη βαφή Keratin Color.

Εμείς εδώ, στο Queen.gr ακούσαμε την επιθυμία όλων εσάς που θέλετε μια τέτοια ανανέωση στα μαλλιά σας εν όψει καλοκαιριού και σας κάνουμε δώρο αυτό το «μικρό θαύμα» του Schwarzkopf, που θα σας χαρίσει αντίστοιχο αποτέλεσμα με αυτό του κομμωτηρίου!

-10 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από μία βαφή Keratin Color βάσει του χρώματος των μαλλιών τους (δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε την ιδανική για εσάς, αφού οι 18 αποχρώσεις του καλύπτουν μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και θα δώσουν στα μαλλιά σας υπέροχους θερμούς, φυσικούς τόνους κολακεύοντας παράλληλα τον τόνο της επιδερμίδας σας)!
Όμως τα δώρα δε σταματούν εδώ...

- 1 μεγάλη τυχερή -από τις 10- θα κερδίσει το επαγγελματικό σεσουάρ Babyliss, που θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός για τέλεια καλοκαιρινά χτενίσματα

Για πρώτη φορά, η αξεπέραστη απόδοση χρώματος του Schwarzkopf συναντά την απόλυτη περιποίηση με τη δύναμη της κερατίνης. H νέα βαφή Schwarzkopf Keratin Color διατίθεται σε 18 μοναδικές αποχρώσεις και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα αφού προσφέρει έντονο χρώμα και εντατική περιποίηση χρησιμοποιώντας κερατίνη και στα τρία στάδια εφαρμογής της: πριν τη βαφή , κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

Αυτή ακριβώς είναι η τεχνολογική υπεροχή αυτής της «έξυπνης» βαφής: καταφέρνει μέσα σε μία φόρμουλα να συνδυάζει όλα εκείνα τα συστατικά που εξασφαλίζουν πλούσιο χρώμα και τέλεια φροντίδα στην τρίχα, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας!

Το μόνο, λοιπόν, που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή και φυσικά να κλείσετε ραντεβού... με τον εαυτό σας! Τέλος, περιμένουμε με ανυπομονησία από τις 10 νικήτριες να μας στείλουν μία selfie με το αποτέλεσμα της Keratin Color στα μαλλιά τους!

* Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*