Fresh fashion διαγωνισμός: 2 τυχερές θα κερδίσουν από 1 συλλεκτικό φόρεμα του Giles Deacon

Γωγώ Φούντα
Fresh fashion διαγωνισμός: 2 τυχερές θα κερδίσουν από 1 συλλεκτικό φόρεμα του Giles Deacon

Ο διάσημος σχεδιαστής εμπνεύστηκε από τα μοναδικά αρώματα του LENOR και δημιούργησε10 μεθυστικές δημιουργίες.

Η καταπληκτική συνεργασία μεταξύ του διάσημου βρετανού σχεδιαστή Giles Deacon και του λατρεμένου μας Lenor, περιλαμβάνει τον σχεδιασμό μοναδικών print σχεδίων τα οποία χρησιμοποιήθηκαν εξ'ολοκλήρου στη συλλογή Dress for Yes collection που δημιουργησε ο Giles Deacon, Global Fashion Consultant του LENOR.

Η μοναδική αυτή συλλογή έρχεται μαζί με μια σειρά υπερ-συμπυκνωμένου LENOR Limited Edition, του οποίου την ετικέτα φιλοτέχνησε ο ίδιος ο σχεδιαστής , γιορτάζοντας τη μόδα που αγαπάνε οι γυναίκες να φοράνε και τη φρεσκάδα που έχουν ανάγκη όλη μέρα.

Η ομάδα του Queen λάτρεψε και τα 10 φορέματα του Giles Deacon για το Lenor και αμέσως σκέφτηκε εκείνες που αγαπά περισσότερο: τις αναγνώστριές του! Έτσι, δίνουμε τη δυνατότητα σε 2 τυχερές από εσάς να κερδίσουν από ένα μαγευτικό φόρεμα της συλλογής «Dress for Yes collection», που δημιούργησε ο Giles Deacon εμπνευσμένος από το LENOR.

Και το LENOR επιφυλάσσει στις νικήτριες ακόμα μία έκπληξη: η stylist Κατερίνα Μανωλαράκη θα τους κάνει ένα personal fitting και θα τους δώσει tips και συμβουλές για να αποκτήσουν το στυλ που τους ταιριάζει.

Ένα από τα φορέματα της συλλογής Dress for Yes collection του Giles Deacon μπορεί να γίνει δικό σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και με λίγη τύχη – μαζί και με τη βοήθεια της Κατερίνας Μανωλαράκη-, θα είσαι το απόλυτο fashion icon του καλοκαιριού!

* O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*