Διαγωνισμός Fairy: Αυτή είναι η μαμαδο-ιστορία που κέρδισε πλούσια δώρα!

Διαγωνισμός Fairy: Αυτή είναι η μαμαδο-ιστορία που κέρδισε πλούσια δώρα!

Η τυχερή που κερδίζει 5 συσκευασίες FAIRY CLEAN & CARE και μια περιποίηση στο "Νiche" η οποία περιλαμβάνει : ένα "The Manicure" ( αξίας 15€ ) και ένα «The Pedicure" ( αξίας 20€ ) είναι η Μαρία Τσουκάτου. Συγχαρητήρια!

Ιδού η ιστορία, όπως ακριβώς μας την έστειλε η γλυκιά μανούλα:

«Eίναι η μέρα των γενεθλίων της μικρής Μαριέττας.... η έκπληξη είναι φυσικά η παραμυθένια τούρτα που θα κατασκευαστεί με την βοήθεια των συμμαθητών της από το σχολείο της ... Σάββατο πρωί & αρχίζουν να συγκεντρώνονται όλα τα παιδάκια & οι προετοιμασίες.... που εκτός από την συμμετοχή τους στην ζαχαροπλαστική αυτή προσπάθεια... φέρνουν μαζί τους υλικά ... για την διακόσμηση του σπιτιού... μικρές, όμορφες κατασκευές... & τα λιλιπούτεια αυτά πλασματάκια...δημιουργούν, συνεργάζονται & ξεδιπλώνουν όλη τους την φαντασία... τελειώνοντας με την διακόσμηση ... αρχίζει πυρετωδώς η συνεργασία μέσα στον χώρο της κουζίνας... χωρισμένοι σε τρεις (3) ομάδες .. με κίτρινα, μπλέ & φούξια σκουφάκια ... οι petits chefs ... μοιράζονται τις εργασίες που χρειάζονται για την δημιουργία ... της 5όροφης τουρτίτσας μας...

coolest-dora-birthday-party-ideas 3e4ee

στο μεγάλο τραπέζι ... ξεκινούν... δίνοντας τις οδηγίες ... με την καθοδήγηση & των άλλων μαμάδων που παρεβρίσκονται εκεί... με μουσική & πολύ κέφι ξεκινάει... το χαρούμενο αυτό επιχείρημα.. με καλό συντονισμό & φυσικά πολλή υπομονή ... αλλά πολλή χαρά να φτιάξουν μόνα τους, κάτι που θα τους δώσει μεγάλη ευχαρίστηση στο να προσφέρουν την γλυκιά αυτή νοστιμιά στην φίλη τους... σωστές κινήσεις... & μια κουζίνα που στο photo-finish ήθελε αρκετό καθάρισμα... το αποτέλεσμα μας δικαίωσε ... η τούρτα μας έγινε & γευστική & με πολύ γούστο ... στην εμφάνιση της... ροζ με την μικρή dora την ερευνήτρια ... να στολίζει το top της τούρτας μας... καρτούν γνωστό... σε όλα τα παιδάκια... η έκπληξη ολοκληρώθηκε επιτυχώς... με την είσοδο της Μαριέττας στο σπίτι .. (η οποία ήταν με την γιαγιά της)... Ηappy Birthday !!!»