Σούπερ διαγωνισμός Chiquita & Minions

Σούπερ διαγωνισμός Chiquita & Minions

Κερδίστε απίθανα δώρα στη στιγμή και μπείτε στην κλήρωση για ένα ταξίδι στο Λονδίνο

Φέτος, ο Σεπτέμβριος δεν είναι μόνο ο μήνας που ξεκινά το σχολείο και αρχίζει το φθινόπωρο, είναι ο μήνας των Minions! Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας για μικρούς και μεγάλους, έρχεται σε λίγες μέρες (24/09) όπου αμέτρητα Minions θα πλημμυρίσουν τις κινηματογραφικές οθόνες! Και ξέρετε τι λατρεύουν τα Minions φυσικά: τις μπανάνες Chiquita, που αυτή την περίοδο δηλώνουν κι εκείνες τη λατρεία τους για τα κίτρινα πλασματάκια κυκλοφορώντας με αυτοκόλλητα Minions!


Και η αγάπη της Chiquita για τα Minions δεν σταματά εκεί! Η Chiquita δημιούργησε έναν σούπερ διαγωνισμό που χαρίζει δώρα άμεσης νίκης (instant win) και συμμετοχή στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο που είναι ένα ταξίδι στο Λονδίνο για 4 άτομα.

Ορίστε πόσο απλό είναι να λάβετε μέρος:


Μπαίνετε στο www.chiquita.gr στο πεδίο του Διαγωνισμού. Δίνετε τα στοιχεία σας και βλέπετε επιτόπου αν έχετε κερδίσει κάποιο δώρο άμεσης νίκης, με χαρακτήρες Minions. Όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κλήρωση για το ταξίδι στο Λονδίνο.

Μάλιστα, μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές φορές την τύχη σας, καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού αφού επιτρέπονται πολλαπλές συμμετοχές - κάθε ένας μπορεί να συμμετέχει μία φορά την ημέρα, από τις 08.00πμ έως τις 23.00μμ.

Η διάρκεια του Διαγωνισμού είναι 15/09-20/10. Η κλήρωση θα γίνει στις 02/11/15.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο Διαγωνισμό εδώ.