Μοναδική προσφορά σε μαστογραφία και PAP TEST από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Μοναδική προσφορά σε μαστογραφία και PAP TEST από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Γιατί η πρόληψη σώζει ζωές!

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και ο λόγος που σε αυτό το γεγονός αφιερώνεται ένας ολόκληρος μήνας και όχι απλά μία μέρα, είναι γιατί είναι απολύτως σημαντικό όλες οι γυναίκες να γνωρίζουν πώς να προστατευτούν από αυτήν την ασθένεια, που αν δε διαγνωσθεί εγκαίρως μπορεί να αποβεί μοιραία. Εξίσου επικίνδυνος είναι και ο Καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας, γι' αυτό όλες οι γυναίκες οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους κάνοντας τα προγραμματισμένα τους PAP TEST και τις μαστογραφίες και να μην τα αμελούν ποτέ. Άλλωστε και οι δύο ασθένειες σε αρχικό στάδιο μπορούν να είναι απολύτως ιάσιμες. Αγαπώντας τις γυναίκες, το Queen και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεργάστηκαν για να φτιάξουν μία μοναδική προσφορά για τις αναγνώστριες του Queen που θα διαρκέσει από τις 27/10 μέχρι και τις 03/11 και όλες όσες συμμετάσχουν θα μπορέσουν από 04/11 και μετά, να επιλέξουν μόνο με 50 €, ανάμεσα σε δύο συνδυασμούς εξέτασης:

Α) PAP TEST + ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
Β) PAP ΤΕΣΤ + ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ

Κι αν νιώθετε ότι δεν έχετε χρόνο, να ξέρετε ότι μπορείτε να λάβετε μέρος και να πραγματοποιήσετε το ραντεβού μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016. Σε καμία περίπτωση όμως, μην το αμελήσετε.

Ο προληπτικός έλεγχος είναι ένα πολύτιμο δώρο που ο καθένας αξίζει να προσφέρει στον εαυτό του και σε όσους αγαπά. Μην ξεχνάτε ότι σε πολλές περιπτώσεις ο προληπτικός έλεγχος κυριολεκτικά σώζει ζωές, καθώς οδηγεί στην έγκαιρη διάγνωση και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση νοσημάτων.
Να σημειώσουμε ότι οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στις εξής κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, στις οποίες μπορείτε να καλείτε από τις 04/11 και να κλείσετε το ραντεβού σας:
• Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (210 6862346-7)
• Ιατρικό Ψυχικού (210 6974032-3)
• Ιατρικό Φαλήρου (210 9892192)
• Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης (2310 400463 & 464)

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και έχετε κερδίσει την προσφορά!

*O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*