Διαγωνισμός: 5 τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ της σειράς Infinite Shine της OPI!

Διαγωνισμός: 5 τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ της σειράς Infinite Shine της OPI!

Πλούσιο χρώμα, έντονη λάμψη και διάρκεια Gel που αφαιρείται με ασετόν και δεν χρειάζεται λάμπα!

Όλες λατρεύουμε το ημιμόνιμο για τη διάρκεια και τη λάμψη του, αλλά οι διαδικασίες εφαρμογής του και αφαίρεσής του είναι εξαιρετικά χρονοβόρες και δύσκολες, ώστε να μην μπορούμε να τις κάνουμε μόνες μας. Ενίοτε μάλιστα, τα χρώματα στα ημιμόνιμα βερνίκια είναι περιορισμένα και πολλές φορές καταλήγουμε με άλλο χρώμα από αυτό που ονειρευόμασταν.


Η σειρά Infinite Shine Gel Effects Lacquer System σπάει όλα τα δύσκολα κατεστημένα του ημιμόνιμου και κρατάει μόνο τα καλά του στοιχεία!


Η OPI, καινοτόμος εταιρεία στο χώρο των βερνικιών, παρουσιάζει το νέο σύστημα με αποτέλεσμα Gel, Infinite Shine, που προσφέρει πλούσιο χρώμα, έντονη λάμψη και τη διάρκεια του Gel, – χωρίς τη χρήση λάμπας ή τη διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου.


Όλο αυτό έρχεται μέσα από μία ολοκληρωμένη γκάμα 18 χρωμάτων που κινούνται από τα κλασσικά μέχρι αυτά που προστάζουν οι τελευταίες τάσεις, από απαλές αποχρώσεις μέχρι και ζωηρά κόκκινα, πορτοκαλί, από ροζ μέχρι σκούρα γκρι, μπλε και μαύρο με μοναδικές ονομασίες. Η σειρά OPI Infinite Shine περιλαμβάνει ένα τριπλό σύστημα που αποτελείται από βάση-primer, βερνίκι-lacquer και στεγνωτικό -gloss, που εγγυάται έντονη λάμψη και πλούσιο χρώμα και με διάρκεια περισσότερο από 10 ημέρες.


Με το σύστημα της σειράς Infinite Shine εξασφαλίζετε ένα άψογο αποτέλεσμα με 3 απλά βήματα:


ΒΗΜΑ 1: Εφαρμόζεις την βάση του Infinite Shine Primer για προστασία του φυσικού νυχιού αλλά και για την καλύτερη συγκόλληση και διάρκεια του χρώματος.
ΒΗΜΑ 2: Επιλέγεις μία από τις αγαπημένες σου 18 αποχρώσεις (δες τις όλες στις photo gallery) και εφαρμόζεις δύο λεπτές στρώσεις. Οι αποχρώσεις έχουν πλούσια υφή και σύνθεση με έντονες χρωστικές για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
ΒΗΜΑ 3: Ολοκληρώνεις με το Infinite Shine Gloss, για να κλειδώσεις το χρώμα, τη λάμψη και τη διάρκεια του gel χωρίς να χρησιμοποιήσεις ειδική λάμπα.


Το Infinite Shine μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με ένα απλό ασετόν, χωρίς τη διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου. Όλα τα βερνίκια Infinite Shine έχουν πρωτοποριακή σύνθεση και διαθέτουν το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο OPI's exclusive ProWide™ Brush για άψογη εφαρμογή.


Τα αγαπημένα σας προϊόντα OPI μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και ινστιτούτα ομορφιάς.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, μπες στο www.opi.com

Τα θέλεις τώρα, έτσι δεν είναι;


Το Queen εξασφάλισε για τις αναγνώστριές του 5 σετ από τη φανταστική σειρά Infinite Shine Gel Effects Lacquer System της OPI! Συγκεκριμένα, το σετ περιλαμβάνει: βάση-primer, βερνίκι-lacquer (απόχρωση Raisin’ the Bar) και στεγνωτικό-gloss.


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, μπες στην κλήρωση και καλή επιτυχία!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!