Bρες τη λύση στην πλύση (και κέρδισε)!

Bρες τη λύση στην πλύση (και κέρδισε)!

Ψάχνεις τον απόλυτο ειδικό που θα θέλει να μοιραστεί μαζί σου τα μυστικά για μια τέλεια πλύση των ρούχων; Το Skip είναι ο απόλυτος ειδικός και μπορεί να σου χαρίσει και μοναδικά δώρα αν απαντήσεις στις ερωτήσεις!


Είναι αλήθεια πως κάθε μία από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες... Άλλες είμαστε όλη μέρα στο γραφείο, άλλες τρέχουμε να προλάβουμε όλες μας τις υποχρεώσεις, άλλες μας «τρώνε» οι δρόμοι... Οι διαφορετικές απαιτήσεις της καθημερινότητας έχουν ως συνακόλουθο διαφορετικά ρούχα σε χρώματα και υφάσματα, ενώ ακόμη διαφορετικός είναι και ο τρόπος που λερώνονται.


Έτσι, όλες μας αναζητούμε τα μυστικά για μια τέλεια πλύση. Αυτό το Skip το ξέρει καλά και μέσα από τη γκάμα των προϊόντων του και το www.vazoplintirio.gr μας δίνει όλες τις λύσεις που χρειαζόμαστε!


Είσαι φοιτήτρια, νέα μαμά ή η manager του σπιτιού; Προσπάθησε να απαντήσεις σωστά σε τρεις ερωτήσεις! Το Skip, θέλοντας να δοκιμάσει τις γνώσεις μας, δημιούργησε το διαγωνισμό «Βρες τη λύση στην πλύση». Πάρε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό, επίλεξε το χαρακτήρα που σε αντιπροσωπεύει, τέσταρε τις γνώσεις σου και - κυρίως- μάθε όλα τα μυστικά και τις συμβουλές της τέλειας πλύσης για οικονομία και αστραφτερή καθαριότητα!


Μπες τώρα στο vazoplintirio.gr και διεκδίκησε μεγάλα δώρα! Κι αν είσαι η μεγάλη υπερτυχερή, θα κερδίσεις μια δώρο-επιταγή ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ αξίας 500€ και ένα πλυντήριο BOSCH για να εφαρμόσεις τις γνώσεις και τα tips που έμαθες, αποκτώντας ρούχα πραγματικά καθαρά σε κάθε πλύση!