Κερδίστε 1 Tablet MLS iQTab ROSE Wi-Fi από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Κερδίστε 1 Tablet MLS iQTab ROSE Wi-Fi από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει σε μία τυχερή αναγνώστρια του Queen.gr 1 Tablet MLS iQTab ROSE Wi-Fi αξίας 139€ και μαζί την ροζ Θήκη του!

Τώρα που ανοίγει σιγά-σιγά ο καιρός, τι καλύτερο από το να σερφάρεις πίνοντας καφέ ή αργότερα στην ξαπλώστρα με το νέο σου Tablet; Πόσω μάλλον όταν εκείνο, εκτός από το να είναι ο καλύτερος φίλος της βόλτας σου έχει την εμφάνιση που ενισχύει το στυλ σου!

To νέο Tablet MLS iQTab ROSE Wi-Fi είναι το απόλυτο ροζ κόσμημα, καθώς διαθέτει εκπληκτική multitouch IPS οθόνη 8 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz, κύρια κάμερα 8MP και ενσωματωμένη μνήμη 8GB. Είναι ιδανικό για ατελείωτο σερφάρισμα στο Internet, ανταλλαγή emails, άμεση σύνδεση στα social media, παρακολούθηση αγαπημένων video και τραγουδιών και αμέτρητες ακόμα εφαρμογές. Υποστηρίζει λειτουργικό Android 5.1 Lollipop και είναι εύκολο να το μεταφέρεις στη τσάντα ή ακόμα και στη τσέπη.

Επιπλέον, χάρη στις αποκλειστικές λειτουργίες φωνητικών εντολών Talk&Search, Talk&Drive, Talk&Email, Talk&Post, το νέο MLS iQTab ROSE Wi-Fi σας λύνει τα χέρια και αλλάζει τον τρόπο επικοινωνίας, εργασίας και ψυχαγωγίας σε καθημερινή βάση, αφού θα μπορείτε να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο, να στείλετε email και να αναρτήσετε post στο Facebook μιλώντας απλά στο νέο σας Tablet.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσεις το μοναδικό Tablet MLS iQTab ROSE Wi-Fi και μαζί θα πάρεις δώρο τον ενσωματωμένο πλοηγό MLS Talk & Drive αλλά και Ροζ Θήκη μεταφοράς συνολικής αξίας 60€.

Δες αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου Tablet με το αξεσουάρ που σου ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία στο Νο1 προορισμό για αξεσουάρ.

Πάρε κι εσύ μέρος κι απόκτησε ένα ροζ κόσμημα στα χέρια σου!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*