Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για τη νέα ταινία της Disney, «Το Βιβλίο της Ζούγκλας»!

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για τη νέα ταινία της Disney, «Το Βιβλίο της Ζούγκλας»!

Η Feelgood και το Queen.gr δίνουν στους αναγνώστες του μεγαλύτερου γυναικείου site στην Ελλάδα την ευκαιρία να κερδίσουν εύκολα και απλά 15 διπλές προσκλήσεις και να παρακολουθήσουν πρώτοι την ταινία «Το Βιβλίο της Ζούγκλας». Η ταινία κυκλοφορεί από την Feelgood σε 3D, υποτιτλισμένο και μεταγλωττισμένο και θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 21 Απριλίου!

Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι στην Ελλάδα την ταινία «Το Βιβλίο της Ζούγκλας», την Κυριακή 17 Απριλίου στα Village 15 Cinemas στο «The Mall».

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι από τις 12 έως τις 15 Απριλίου να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής για να μπείτε στην κλήρωση!

Οι νικητές, που θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά, θα πρέπει να προσέλθουν στα Village 15 Cinemas, στο «The Mall», στις 11:30, με την ώρα έναρξης να είναι προγραμματισμένη για τις 12:30.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό (Chef, Iron Man, Elf), εμπνέεται από την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που βασίζεται στην κλασική ιστορία του Rudyard Kipling και δημιουργεί τη σύγχρονη εκδοχή του The Jungle Book. Πρόκειται γα τη γνωστή ιστορία του Μόγλη, του μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα - καθώς ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί όλα τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να τον εξοντώσει - αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί πατρίδα του. Έτσι, ο Μόγλης ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας, έχοντας μαζί τους ως καθοδηγητές τον βλοσυρό πάνθηρα Μπαγκίρα και μια συμπαθητική αρκούδα, τον Μπαλού. Το ταξίδι κρύβει πολλές εκπλήξεις και απρόοπτες συναντήσεις με διάφορα άλλα πλάσματα της ζούγκλας, μερικά από τα οποία δεν έχουν και τόσο φιλικές διαθέσεις... Ο Τζον Φαβρό φαίνεται πως έρχεται για άλλη μια φορά με σκοπό να εντυπωσιάσει, έχοντας στη διάθεσή του την τελευταία τεχνολογία των στούντιο της Disney, ένα ταλαντούχο καστ, και μια κλασσική, δυνατή ιστορία, που αναμένεται να είναι μία από τις καλύτερες παιδικές ταινίες του 2016!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!