Super διαγωνισμός: 8 τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ αντηλιακών YOUTH LAB.

Super διαγωνισμός: 8 τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ αντηλιακών YOUTH LAB.

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα πλέον εδώ και φυσικά το μυαλό σου είναι στις... παραλίες! Ψάχνεις το τέλειο αντηλιακό για μαύρισμα ΚΑΙ προστασία; Σου έχουμε τα καλύτερα νέα!


8 τυχερές μπορούν να κερδίσουν από ένα σετ αντηλιακών YOUTH LAB. που ενισχύουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας για ορατά πιο νεανική και υγιή όψη! Το ήξερες πως τα δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. είναι ελληνικά; Κι όμως! Επίσης δεν περιέχουν parabens ή γλουτένη και είναι δερματολογικά ελεγμένα.


Τα βρίσκεις στα φαρμακεία και στο www.youthlab.com


Πάρε, λοιπόν, μέρος από σήμερα 1 Ιουνίου ως και τις 8 Ιουνίου στις 14:00 το μεσημέρι και ίσως είσαι μια από τις 8 τυχερές που θα απολαύσουν τον ήλιο απόλυτα προστατευμένες! Τι θα κερδίσεις ακριβώς; Το σετ περιλαμβάνει:


1) To πρακτικό Body Guard SPF 30, ένα αντηλιακό spray προσώπου & σώματος, που είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Με διακριτικό άρωμα, ιδανικό και για άνδρες!


2) Το μοναδικό Daily Sunscreen Cream SPF 50 ένα λεπτόρρευστο αντηλιακό προσώπου που παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία, ομαλοποιεί δυσχρωμίες και σημάδια ενώ προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση. Περιέχει χρώμα που ενσωματώνεται στο χρωματικό τόνο του δέρματος και δεν αφήνει τα χαρακτηριστικά λευκά σημάδια. Είναι ιδανικό για τη παραλία αλλά και για καθημερινή χρήση στη πόλη!


3) Το αγαπημένο Oil Free Compact Cream SPF 50: ένα compact make-up που έχει απαλή υφή και ματ αποτέλεσμα ενώ προστατεύει από τον ήλιο και τις ελεύθερες ρίζες. Είναι εύκολο στην εφαρμογή χάρη στη πρακτική συσκευασία με καθρέπτη & σφουγγαράκι... Ένα προϊόν που δε πρέπει να λείπει από καμία τσάντα!


Δήλωσε τώρα συμμετοχή και απόλαυσε τον ήλιο άφοβα, απόκτησε το τέλειο μαύρισμα και γίνε η Βασίλισσα της παραλίας!

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!