Κερδίστε 1 από τα 8 Κορρές Colour Kit για ένα εντυπωσιακό, επαγγελματικό make-up look

Κερδίστε 1 από τα 8 Κορρές Colour Kit για ένα εντυπωσιακό, επαγγελματικό make-up look

Το Queen.gr εξασφάλισε 8 Κορρές Colour Kit, κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να τα διεκδικήσετε και να ξεκινήσετε τη χρονιά κερδίζοντας!

Η ΚΟΡΡΕΣ επέλεξε οκτώ από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις μακιγιάζ υπό την επίβλεψη professional make-up artist και έκλεισε την κάθε μία σε ένα ξεχωριστό σετ με τις απαραίτητες χρωματικές επιλογές. Προτάσεις που παρουσιάστηκαν στα διεθνή catwalk shows, αλλά και διαχρονικά, κομψά look που δεν προδίδουν ποτέ: Coral Lovers, Winter Nude, Naked Bronze, Khaki Lovers, Smokey Eyes, All Time Classic, Silver Glow και Extraordinary Red.

Το concept σε κάθε Κορρές Colour Kit είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση μακιγιάζ και τα επιμέρους προϊόντα που χρειάζονται για να δημιουργηθεί. Στο κάθε kit θα βρείτε τη φωτογραφία της πρότασης, που προσφέρει τη δυνατότητα ακόμη και στις λιγότερο έμπειρες να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό, επαγγελματικό make-up look.

Φυσικοί, γήινοι τόνοι, λαχταριστές έντονες αποχρώσεις, smokey eyes, λαμπερά χείλη, ultra glam μακιγιάζ! Οι επιλογές είναι πολλές κι εσείς μπορείτε να τις αποκτήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό του Queen.gr και να μπείτε στην κλήρωση.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε ένα από τα 8 Κορρές Colour Kit: Coral Lovers, Winter Nude, Naked Bronze, Khaki Lovers, Smokey Eyes, All Time Classic, Silver Glow και Extraordinary Red.