Κερδίστε 10 μοναδικά σετ μακιγιάζ της Shiseido με: μία Sun Protection Compact Foundation N SPF30, ένα κραγιόν Shimmering Rouge και μία σκιά Shimmering Cream Eye Color

Κερδίστε 10 μοναδικά σετ μακιγιάζ της Shiseido με: μία Sun Protection Compact Foundation N SPF30, ένα κραγιόν Shimmering Rouge και μία σκιά Shimmering Cream Eye Color

Κάντε δικό σας ένα μοναδικό σετ ομορφιάς της Shiseido με ότι χρειάζεστε για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που έρχονται.

Ξεκινάει μία καινούρια σεζόν και θέλει τα δικά της χρώματα στο μακιγιάζ. Το Queen.gr εξασφάλισε για σας τις πιο όμορφες αποχρώσεις από την καινούργια συλλογή μακιγιάζ Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2012 της Shiseido και σας τις χαρίζει με έναν διαγωνισμό. Και τα δώρα από τη Shiseido δε σταματούν εκεί! Μαζί τους θα πάρετε το must- have product για μια υπέροχη καλοκαιρινή εμφάνιση, την αντηλιακή πούδρα στην γνωστή μπλε συσκευασία που τόσο αγαπάμε.

Η Sun Protection Compact Foundation N SPF 30 I60, με την ανάλαφρη υφή της, χαρίζει ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα, περιποιείται την επιδερμίδα και την προστατεύει από την οξείδωση και τις φωτοχημικές βλάβες στο DNA λόγω της UV ακτινοβολίας, ώστε να βγαίνετε στον ήλιο προστατευμένη και όμορφη πάντα.

Η κρεμώδης σκιά Shimmering Cream Eye Color BL215 ICE, έχει το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα. Μια φωτεινή τιρκουάζ απόχρωση που φοράει και η Raquel Zimmermann στην καμπάνια και η οποία όπως λέει ο Makeup Artistic Director της Shiseido, Dick Page «Αυτή η απόχρωση είναι εμπνευσμένη από μια φωτογραφία που δείχνει ένα σπασμένο κομμάτι πάγου στο Βόρειο Πόλο. Η συγκεκριμένη απόχρωση αποπνέει μια ευθραυστότητα.»

Τέλος, στα χείλη το κραγιόν Shimmering Rouge BR317 BUTTERSCOTCH, είναι μια ζεστή μπεζ απόχρωση, που δίνει χρώμα, λάμψη και ενυδάτωση και κάνει τα χείλη σαρκώδη και αισθησιακά όσο ποτέ, καθώς περιέχει Εκχύλισμα Super-Bio Yeast για την ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου.

Κάντε όλα αυτά δικά σας παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό του Queen.gr και 10 μοναδικά σετ ομορφιάς της Shiseido θα γίνουν δικά σας! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, να μπείτε στην κλήρωση και να κάνετε ένα από τα 10 μοναδικά σετ ομορφιάς της Shiseido δικό σας.