Κερδίστε τα must have φυσικά ελληνικά αντηλιακά για το πρόσωπο και το σώμα με την υπογραφή της Apivita

Κερδίστε τα must have φυσικά ελληνικά αντηλιακά για το πρόσωπο και το σώμα με την υπογραφή της Apivita

Η αντίστροφη μέτρηση για την παραλία ξεκινάει

Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε κάπως τις τελευταίες μέρες αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το καλοκαίρι που έρχεται.

Ξεκινάμε λοιπόν ανανεώνοντας το νεσεσέρ μας και προετοιμάζοντας την beach bag για τις εξορμήσεις στην παραλία, με έναν σούπερ διαγωνισμό, όπου δέκα τυχερές κερδίζουν δύο από τα best sellers της σειράς APIVITA SUNCARE με πατέντα στη φωτογήρανση (οι αντηλιακές συνθέσεις της είναι εξαιρετικές γιατί συνδυάζουν την φυσική, καλλυντική φροντίδα, την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τις απολαυστικές υφές). Συγκεκριμένα:

- Την Κρέμα Ελαφριάς Υφής με χρώμα, SPF30, που έχει 83% φυσική σύνθεση. Προσφέρει αντηλιακή προστασία για ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υγιή ματ όψη, ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και μάλιστα μπορεί να αντικαταστήσει το φον ντε τεν σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
- Το Γαλάκτωμα Προσώπου και Σώματος SPF30+, με 84% φυσική σύνθεση. Αυτό το 2 σε 1 αντηλιακό, προσφέρει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και ενυδάτωση σε βάθος, χάρη στην αλόη, την πανθενόλη, το λάδι ελιάς και ηλίανθου που περιέχει. Είναι ιδανικό για μεσαίες επιδερμίδες που μαυρίζουν χωρίς να καίγονται συχνά στον ήλιο.

Διάρκεια διαγωνισμού: έως Παρασκευή 25 Μαίου


Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ