Κερδίστε ένα αξέχαστο τριήμερο στο 12 Months Luxury Resort του Πηλίου!

Κερδίστε ένα αξέχαστο τριήμερο στο 12 Months Luxury Resort του Πηλίου!

Το 12 Months Luxury Resort, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις μαγευτικές ακρογιαλιές του Αιγαίουαλλά καιαπό το χιονοδρομικό κέντρο των Χανίων.

Σε ένα συγκρότημα 18 αυτόνομων κατοικιών, χτισμένο στη πλαγιά του βουνού, απολαμβάνετε το γοητευτικό φυσικό περιβάλλον αλλά και την πανοραμική θέα προς το Αιγαίο.

Με σεβασμό στην πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, το τοπίο γίνεται «ένα» μαζί τους σε μια απίθανη σύνθεση χρωμάτων και εικόνων. Στο εσωτερικό τους, κυριαρχεί μια μοντέρνα διακοσμητική αντίληψη, ενώ δεν λείπει η διακριτική παρουσία της πολυτέλειας και όλων των σύγχρονων ανέσεων, όπως της LCD TV με τα δορυφορικά κανάλια, ή του υδρομασάζ. Αυτό που πραγματικά θα απολαύσετε, ωστόσο, είναι το SPA –μια πραγματική όαση χαλάρωσης! Σάουνα, jacuzzi, hammam, αίθουσες θεραπειών προσώπου & σώματος και κομμωτήριο «συνωμοτούν» για τη δική σας ομορφιά!

Εάν είστε λάτρης των σπορ, εκμεταλλευτείτε το γυμναστήριο, την εξωτερική πισίνα ,το γήπεδο τένις.

Στο MELIARESTAURANT γευτείτε παραδοσιακές συνταγές μεσογειακής κουζίνας.

Στο BAR νιώστε άνετα με το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας.

Το εξωτερικό deck σε συνδυασμό με τον ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, αποτελεί μία πολύ καλή πρόταση για την άριστη διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου σας, τη βάπτιση ή κάποιο ιδιωτικό πάρτι το οποίο εσείς επιθυμείτε.


Το Queen.gr σας δίνει τώρα την ευκαιρία να κερδίσετε ένα τριήμερο στη μαγευτική Τσαγκαράδα και να περάσετε 2 αξέχαστα βράδια στο 12 Months Luxury Resort, απολαμβάνοντας τις πολυτελείς υπηρεσίες του και τη μαγική ατμόσφαιρα που προσφέρει!

Το τριήμερο είναι προγραμματισμένο για τις 21-23/9/2012, και περιλαμβάνει 2 βραδιές για 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου πρωινού.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα ώστε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να μπείτε στη κλήρωση!

Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 12/9 όπου και θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής. Καλή επιτυχία σε όλους!