Φέτος το Queen το στολίζετε εσείς!

Φέτος το Queen το στολίζετε εσείς!

Αυτά τα Χριστούγεννα το Queen.gr είναι στα χέρια σας!

Τις προάλλες μαζευτήκαμε όλοι στο γραφείο της Νίκης για το καθιερωμένο meeting του μήνα, και αρχίσαμε να κατεβάζουμε ιδέες για τις γιορτές και τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν. Ένα από τα βασικότερα θέματα; Πώς θα «στολιστούμε» φέτος. Γιατί Χριστούγεννα χωρίς στολίδια δεν νοούνται, και αν λατρεύουμε ένα γιορτινό κλίμα σαν site, αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο.

Ιδέες επί ιδεών έπεσαν στο τραπέζι, μέχρι που ακούστηκε η «μαγική» φράση: «Γιατί να μην στολίσουμε το site με τους αναγνώστες μας;». Να «στολιστούμε» με τους αναγνώστες μας, φυσικά, αυτό είναι! Σε μια περίοδο που το πιο σημαντικό είναι να έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε υποστηρίζουν και σε βοηθούν να εξελίσσεσαι, τι καλύτερο από το να αναθέσουμε σε όλους εσάς, το αναγνωστικό μας κοινό στο οποίο χρωστάμε τα πάντα, τον στολισμό του Queen;

Ζητάμε λοιπόν από όλους σας, αρχής γενομένης από αυτή την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, να μας στείλετε τις αγαπημένες σας γιορτινές φωτογραφίες, φυσικά με εσάς μέσα! Μπορεί να είναι από κάποια Χριστούγεννα που δε θα ξεχάσετε ποτέ, μπορεί να είναι μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία από όταν ήσασταν μικρό παιδί κάτω από το δέντρο, μπορεί να είναι μια φωτογραφία από τις φετινές σας προετοιμασίες για να υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα, η επιλογή είναι δική σας! Το μόνο απαραίτητο χαρακτηριστικό είναι η φωτογραφία που θα επιλέξετε να αντιπροσωπεύει το ζεστό, οικογενειακό, γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων. Εμείς με τη σειρά μας θα τις «πλέξουμε» όλες σε ένα κολάζ-υπερπαραγωγή, το οποίο και θα γίνει το χριστουγεννιάτικο background μας για όλες τις μέρες των εορτών!

Τι περιμένετε λοιπόν; Ετοιμάστε τις φωτογραφικές μηχανές σας, βγάλτε τα φωτογραφικά άλμπουμ από τα ντουλάπια, ανοίξτε φακέλους στον υπολογιστή! Επιλέξτε την αγαπημένη σας Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, στείλτε την μαζί με τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα στο facebook και γίνετε το φετινό μας χριστουγεννιάτικο στολίδι!