Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε το νέο whipped crème foundation της Max Factor

Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε το νέο whipped crème foundation της Max Factor

Το Queen.gr, χαρίζει σε 10 τυχερές αναγνώστριές του το νέο whipped crème foundation της Max Factor. Η τελευταία καινοτομία από τη Max Factor συνδυάζει μια ενυδατωμένη σύνθεση με κρεμώδη υφή για να χαρίσει ένα δροσερό, αψεγάδιαστο ημι-ματ τελείωμα που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα σας.

Το Whipped Crème Foundation της Max Factor δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που είχαν δηλώσει απογοητευμένες από άλλα foundation που προκαλούσαν ξηρή εμφάνιση στην επιδερμίδα, όπως αυτά με μορφή mousse. Δίνει τη λύση με τη νέα του εξαιρετικά απαλή, ενυδατωμένη σύνθεσή, που επιτυγχάνει αμέσως τέλεια ισορροπία μεταξύ του ελέγχου της γυαλάδας και της ενίσχυσης της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας με μια γρήγορη, εύκολη εφαρμογή.

ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το Whipped Crème Foundation της Max Factor περιέχει ειδικά σωματίδια σιλικόνης τα οποία μειώνουν τη γυαλάδα της επιδερμίδας, διαχέοντας το φως όταν πέφτει στο πρόσωπο.

ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΥΦΗ: Η ενυδατωμένη σύνθεση συνδυάζει νερό και γλυκερίνη μειώνοντας την εμφάνιση ξηρότητας κατά την εφαρμογή, χαρίζοντας δροσερή, απαλή και απολύτως ομοιόμορφη επιδερμίδα.

ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ: Ο πλήρης συνδυασμός ειδικών σωματιδίων σιλικόνης, νερού και γλυκερίνης χαρίζει ένα απολύτως αψεγάδιαστο, ημι-ματ αποτέλεσμα που προσφέρει ματ λουκ με δροσερό, ελαφρώς λαμπερό τελείωμα – ακόμη και σε μεικτές επιδερμίδες.

Για να κερδίσετε και εσείς το νέο foundation , δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία.

*O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*