OLIA: Δεν θα σκεφτείτε να βάψετε τα μαλλιά σας με άλλο τρόπο ποτέ ξανά.

Γωγώ Φούντα
OLIA: Δεν θα σκεφτείτε να βάψετε τα μαλλιά σας με άλλο τρόπο ποτέ ξανά.

Μάθετε πώς να βάφετε μόνη τα μαλλιά σας υπό την καθοδήγηση του hair expert της Garnier Nικόλα Βιλλιώτη!

To Queen.gr και η Garnier σας προσκαλούν σε ένα hair color seminar του hair expert της Garnier, Νικόλα Βιλλιώτη, εκπαιδεύοντας τις συμμετέχουσες για το πώς να βάφουν τα μαλλιά τους μόνες τους με την Olia, δείχνοντας ζωντανά πως χρησιμοποιείται η νέα βαφή και αποκαλύπτοντας πολύτιμα μυστικά και συμβουλές.

Ο Νίκος Βιλλιώτης είναι ένα από τους πιο διάσημους hair experts στην Ελλάδα. Τα μαγικά του χέρια έχουν μεταμορφώσει πολλές Ελληνίδες celebrities που τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια, γιατί συνδυάζει την βαθιά γνώση σε ό,τιδήποτε έχει να κάνει με το κεφάλαιο "Μαλλιά" με την φαντασία! Ο Νίκος Βιλλιώτης είναι επίσημος hair expert της Garnier και με τα πολύτιμα tips του μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για την επαναστατική Olia που αλλάζει τα δεδομένα στη βαφή στο σπίτι!

Μία νέα εμπειρία για τη βαφή των μαλλιών σας ξεκινά με την OLIA σε μία απόλυτα χρωματική αρμονία από μία παλέτα 22 χρωμάτων, βελτιώνοντας ορατά την ποιότητα των μαλλιών σας και πετυχαίνοντας τη μέγιστη απόδοση του χρώματος δίνοντας ένταση, ζωντάνια, και λάμψη. Ιδανική για νεότερες γυναίκες που αναζητούν τον πειραματισμό και την καινοτομία, αλλά και για μεγαλύτερες καταναλώτριες που αποζητούν την ποιότητα στα εξασθενημένα τους μαλλιά.

Η OLIA αποτελεί την 1η μόνιμη, οξειδωτική βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία με βάση το έλαιο. Με το ODS στην σύνθεση της, η OLIA χαρίζει 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών, ξάνοιγμα έως 3 τόνους, ιδανική άνεση του τριχωτού της κεφαλής, θέτοντας τα νέα στάνταρ στο χρώμα των μαλλιών.

Το πιο σημαντικό ίσως χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ παρέχει μέγιστη απόδοση χρώματος, παράλληλα βελτιώνει ορατά την ποιότητα των μαλλιών σε σχέση με πριν την εφαρμογή. Με ειδική σύνθεση ενάντια στην τραχύτητα, το έλαιο περιβάλει τα μαλλιά και προστατεύει το λιπιδικό ιστό. Το χρωματικό αποτέλεσμα της OLIA είναι ζωντανό, πλούσιο, βαθύ, με έντονα ρεφλέ. Η OLIA δεν εγγυάται μόνο πιστότητα στον τόνο και στο ρεφλέ αλλά και ένα ομοιογενές χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Πάρτε μέρος στο 1ο workshop βαφής, και ετοιμαστείτε για μία αξέχαστη εμπειρία γεμάτη συμβουλές, tips, γνωριμίες, χρώμα, μόδα και πρακτική εφαρμογή. Και που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή που θα βάψει ζωντανά ο Νικόλας Βιλλιώτης!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*