Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το BLACK TIE PARTY της H&M

Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το BLACK TIE PARTY της H&M

Το Queen.gr σε συνεργασία με την Η&Μ , προσφέρουν σε 150 τυχερές αναγνώστριες από μία διπλή πρόσκληση για να παρευρεθούν στο BLACK TIE PARTY , το οποίο θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την έλευση των νέων συλλογών Conscious Collection & Conscious Collection Exclusive 2014 της Η&Μ.

Το BLACK TIE PARTY , θα γίνει στο κατάστημα της Η&Μ που βρίσκεται Ερμού 54 στην Αθήνα, την Τρίτη 8 Απριλίου και ώρα 18:30 το απόγευμα. Ειδικά για τη βραδιά οι τυχερές νικήτριες θα επωφεληθούν και έκπτωση της τάξης του 25% σε όλες τις αγορές τους.

Η Η&Μ συνεχίζει τη δέσμευσή της για πιο αειφόρο μόδα με δύο νέες συλλογές – την Conscious και την Conscious Exclusive – που θα διατίθενται στα καταστήματα από τις 10 Απριλίου 2014. Και στις δύο συλλογές θα πρωταγωνιστεί το supermodel Amber Valletta , γνωστή για το ενδιαφέρον που δείχνει για την αειφορία.

Η φετινή συλλογή Conscious είναι γεμάτη από απαραίτητα κομμάτια μόδας φτιαγμένα από πιο αειφόρα υλικά και ιδανικά για την άνοιξη. Στα βασικά κομμάτια συγκαταλέγονται ένα έντονο πορτοκαλί φόρεμα που είναι μακρύτερο πίσω και είναι φτιαγμένο από Tencel και πολυαμίδιο, και ένα καφτάνι με χαλαρό κόψιμο που περιλαμβάνει ένα μοτίβο ζέβρας ζωγραφισμένο στο χέρι. Η συλλογή θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Η&Μ, καθώς και online.

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*