Ασύγκριτη ελευθερία και στιλ με τις νέες συσκευές της σειράς Samsung Gear

Ασύγκριτη ελευθερία και στιλ  με τις νέες συσκευές της σειράς Samsung Gear

3 νέες συσκευές διαθέσιμες στην ελληνική αγορά από το διάσημο brand

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τα Samsung Gear 2 και Gear 2 Neo, δύο συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ακόμη περισσότερη ελευθερία, άνεση και στιλ στην επικοινωνία. Τα Samsung Gear 2 και Gear 2 Neo προσφέρουν στους καταναλωτές βελτιωμένη συνδεσιμότητα και μια μοναδική 'wearable' εμπειρία.

«Η Samsung συνεχίζει να καινοτομεί στην αγορά των wearable συσκευών, κατασκευάζοντας προϊόντα που ενσωματώνονται πλήρως στην καθημερινότητα των καταναλωτών, μέσα από βελτιωμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, επιλογές προσαρμογής με στιλ, αλλά και ένα πλούσιο οικοσύστημα εφαρμογών», σημείωσε ο JK Shin, CEO & Πρόεδρος του Τμήματος IT & Mobile της Samsung Electronics.

Με τα Samsung Gear 2 και Gear 2 Neo, η Samsung σημειώνει σημαντική πρόοδο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Και οι δύο συσκευές διακρίνονται για το ελαφρύ βάρος τους και για τον κομψό σχεδιασμό τους, ο οποίος ανταποκρίνεται στις σημερινές τάσεις της μόδας.

Η κάμερα βρίσκεται πάνω στη συσκευή, και όχι στο λουράκι, καθιστώντας το Samsung Gear 2 έναν στιλάτο κι έξυπνο σύντροφο. Οι καταναλωτές μπορούν να εκφράσουν τη διάθεσή τους ή να συνδυάσουν το ντύσιμό τους με ένα από τα μοντέρνα και κομψά χρώματα που είναι διαθέσιμα για το λουράκι των συσκευών (Charcoal Black, Gold Brown και Wild Orange για το Gear 2 και Charcoal Black, Mocha Grey και Wild Orange για το Gear 2 Neo). Το φόντο της κεντρικής οθόνης, η εικόνα του ρολογιού και οι γραμματοσειρές μπορούν, επίσης, να προσαρμοστούν στο προσωπικό στιλ του κάθε χρήστη.

Τα Gear 2 και Gear 2 Neo επιτρέπουν στους χρήστες να αποδέχονται ή να αγνοούν εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, ενώ, παράλληλα, εμφανίζουν ειδοποιήσεις που αφορούν τις δραστηριότητες και τις συνήθειες τους.

Και οι δύο συσκευές λειτουργούν ως μια επέκταση της καθημερινής ζωής των καταναλωτών, προσφέροντάς τους μεγαλύτερο έλεγχο μέσα από λειτουργίες, όπως για παράδειγμα έλεγχο της τηλεόρασης. Η προσθήκη ενός ανεξάρτητου music player με Bluetooth headset παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να αφήσουν το smartphone τους στο σπίτι και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική εν κινήσει.

Τα Gear 2 και Gear 2 Neo επιτρέπουν στους χρήστες να σχεδιάσουν το δικό τους πρόγραμμα γυμναστικής και να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους, βελτιώνοντας την υγεία τους καθημερινά.

Τέλος, τα Samsung Gear 2 και Gear 2 συνδέονται με εύρος συσκευών της Samsung, δίνοντάς στους καταναλωτές πρόσβαση σε ένα πλούσιο οικοσύστημα εφαρμογών, ως οι πρώτες wearable συσκευές με λειτουργικό Tizen. Με το λανσάρισμά τους, τα Samsung Gear 2 και Gear 2 Neo θα είναι συμβατά με τα περισσότερα smartphones της σειράς Samsung Galaxy.

Τα Samsung Gear 2 και Gear 2 Neo θα γίνουν διαθέσιμα παγκοσμίως, ξεκινώντας τον Απρίλιο. Περισσότερες λεπτομέρειες και εικόνες των προϊόντων είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες www.samsungmobilepress.com ή m.samsungmobilepress.com.

Εκτός από τα προηγούμενα 2 προιόντα η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε το Samsung Gear Fit, την πρώτη κυρτή συσκευή που φοριέται, με οθόνη Super AMOLED. Το Gear Fit συνδυάζει την ασύγκριτη άνεση που προσφέρουν οι συσκευές της σειράς Samsung Gear με τις πιο ολοκληρωμένες λειτουργίες για fitness που βοηθούν τον καταναλωτή να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση, χωρίς να χάνει το προσωπικό του στιλ ή τη συνδεσιμότητα με κινητές συσκευές.

Είτε χρησιμοποιείται μόνο του, είτε ως περιφερειακή συσκευή, το Samsung Gear Fit προσφέρει στον καταναλωτή τον απόλυτο έλεγχο, ενώ, παραμένει συνδεδεμένος για να μην χάνει ούτε μία στιγμή.

Το Samsung Gear Fit διαθέτει Super AMOLED οθόνη με ζωντανά χρώματα και σχεδιάστηκε σαν μια καμπύλη που αγκαλιάζει άνετα τον καρπό του καταναλωτή. Μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από ένα απλό fitness band, καθώς ενημερώνει συνεχώς τον χρήστη για ό,τι συμβαίνει στις Galaxy συσκευές του, όπως εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, emails, ξυπνητήρι και ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές, όπως το S-Planner. Με τον τρόπο αυτό, ο χρήστης μπορεί να είναι εν κινήσει, αλλά να παραμένει πάντα συνδεδεμένος. Τα εναλλασσόμενα λουράκια, σε χρώματα Μαύρο, Πορτοκαλί και Γκρι (Mocha Grey), διευκολύνουν τον χρήστη να εκφράσει το προσωπικό του στιλ, αλλάζοντας την όψη του Gear Fit, σύμφωνα με το ντύσιμό του ή τη διάθεσή του, για κάθε τύπο δραστηριότητας.

Το κομψό Samsung Gear Fit περιλαμβάνει τα πλεονεκτήματα συνδεσιμότητας της "wearable" τεχνολογίας της Samsung και λειτουργεί ως ο προσωπικός προπονητής του χρήστη, προτείνοντας συμβουλές άσκησης και tips.

Το Gear Fit θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως τον Απρίλιο. Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες της συσκευής είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες www.samsungmobilepress.com και m.samsungmobilepress.com.