Το νέο Nokia Lumia 630 υπόσχεται επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς

Το νέο Nokia Lumia 630 υπόσχεται επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς

Το απόλυτο εργαλείο της καθημερινότητάς σας είναι εδώ

Eπειδή το κινητό δεν είναι ένα απλό gadget και έχει εξελιχθεί σε είδος πρώτης ανάγκης, η Nokia μας συστήνει το νέο της μοντέλο, που υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα. Το Nokia Lumia 630 ξεχωρίζει χάρη στην όμορφη οθόνη 4,5'' και τον ενσωματωμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή που του χαρίζουν απίστευτη ταχύτητα και κορυφαία απόδοση σε πολύ προσιτή τιμή.

Απολαύστε όλες τις κορυφαίες λειτουργίες των WindowsPhone που σας επιτρέπουν συγχρονισμό όλων των οθονών του smartphone σε πραγματικό χρόνο βελτιώνοντας την καθημερινότητά σας. Μπορείτε να μοιραστείτε, αποθηκεύσετε, επεξεργαστείτε φωτογραφίες και βίντεο αλλά και να οργανώστε τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σας. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να συγκεντρώστε τα αρχεία σας ώστε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε αυτά, όπου κι αν βρίσκεστε. Mε προ εγκατεστημένες εφαρμογές, το Lumia 630 θα σας εντυπωσιάσει και θα σας προκαλέσει με τις χιλιάδες ακόμα που μπορείτε να κατεβάσετε από το WindowsPhoneStore.

Κάποιες από αυτές είναι:

OneDrive και μοιραστείτε, αποθηκεύστε, επεξεργαστείτε και... όχι μόνο.

Τώρα μπορείτε να αποθηκεύετε και να αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία σας όπου κι αν βρίσκεστε. Συγχρονιστείτε εύκολα, σε όποια συσκευή κι αν βρίσκεστε.

OneNote ο βοηθός σας στην οργάνωση.

Συλλέξτε σε ένα σημείο όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Διατηρήστε τον έλεγχο στο σπίτι, στη δουλειά ή στο σχολείο χρησιμοποιώντας κείμενο, εικόνες ή ήχο. Από τη λίστα με τα ψώνια, την ανάγνωση των σημειώσεών σας ή ενός μαθήματος, μέχρι και τον προγραμματισμό εκκρεμοτήτων.

LumiaStoryteller: Οι φωτογραφίες σας αποθηκεύονται και οργανώνονται αυτόματα ανάλογα με την τοποθεσία τους, την ημερομηνία που τραβήχτηκαν και τη συχνότητα λήψης.

Windows Phone: Η μετάβαση γίνεται πολύ εύκολη από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό (π.χ. Android, iOS).

Τέλος, όλο το περιεχόμενο όπως sms, email και επαφές, ρυθμίζονται για να τις έχετε. Όλες οι εφαρμογές σκανάρονται και βρίσκονται οι αντίστοιχες στο WindowsPhone ενώ με βίντεο σας ξεναγεί στο νέο κόσμο του ώστε να το ρυθμίσετε σε σχέση με το παλιό σας Android.

Απολαύστε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!