Το Samsung GALAXY ALPHA είναι μέσα στη μόδα

Το Samsung GALAXY ALPHA είναι μέσα στη μόδα

Χορηγός της επίδειξης μόδας για τη νέα συλλογή των σχεδιαστών Mi-Ro, το νέο smartphone της Samsung, GALAXY ALPHA

Με συμπρωταγωνιστή της βραδιάς το νέο GALAXY ALPHA, η Samsung Electronics Hellas βρέθηκε στο πλευρό του σχεδιαστικού διδύμου των Mi-Ro για την παρουσίαση της κολεξιόν τους Φθινόπωρο – Χειμώνας 2014-2015.

Με τίτλο "La Pluie" οι Mi-Ro άντλησαν την έμπνευσή τους από τον πίνακα του Pierre August Renoir, "Les Parapluies", μία σύνθεση ζωγραφισμένη σε δύο διαφορετικές φάσεις της ζωής του ζωγράφου. Η πασαρέλα γέμισε με μαύρες ομπρέλες, πολυτελή υφάσματα και χρώματα που μετέφεραν τους προσκεκλημένους σε μία τυπική, πολύβουη Παριζιάνικη σκηνή στη βροχερή γαλλική πρωτεύουσα στα τέλη του 19ου αιώνα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γιάννης Ράπτης των Mi-Ro ανέφερε ότι «Η συλλογή μας "La Pluie" αποδεικνύει την ανάγκη των ανθρώπων της εποχής μας αλλά και τη δική μας σχεδιαστική πρόταση για επιστροφή στο ρομαντισμό με μια σύγχρονη rock διάθεση. Ο ρόλος του GALAXY ALPHA στην πασαρέλα γεφυρώνει συμβολικά το χρόνο του χθες με το σήμερα, καθώς η μόδα και η επικοινωνία αποτελούν δύο αλληλένδετες αξίες που απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα μας κάθε μέρα.»

Το GALAXY ALPHA, το κομψό και λεπτό smartphone της Samsung με μεταλλικό πλαίσιο, συμπλήρωσε δημιουργικά τη νέα συλλογή των Mi-Ro. Το GALAXY ALPHA αποτελεί τη νέα πρόταση της Samsung, που συνδυάζει τις εντυπωσιακές δυνατότητες με τον πολυτελή σχεδιασμό.

Η τρίτη κατά σειρά συνεργασία της Samsung με τους σχεδιαστές Mi-Ro υποστηρίζει την άμεση σχέση των smartphones και της τεχνολογίας με τη μόδα και το lifestyle, με προϊόντα που προσδίδουν κομψότητα στην καθημερινότητα των καταναλωτών.