"Ντύσε" το κινητό σου με... Mi-Ro!

"Ντύσε" το κινητό σου με... Mi-Ro!

Το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο υπογράφει μια ιδιαίτερη δημιουργία για την Samsung και για καλό σκοπό!

 

Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε καλεσμένες στο Li-li Shu στο Κολωνάκι, για την επίσημη παρουσίαση μιας υπέροχης συλλεκτικής θήκης που δημιούργησε το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro αποκλειστικά για το 4G+ Smartphone Samsung Galaxy Alpha!

Σε ένα κλειστό δείπνο με καλεσμένους επιλεγμένους εκπροσώπους των media και παρουσία των ίδιων των σχεδιαστών αλλά και εκπροσώπων της Samsung μας αποκάλυψαν ένα ιδιαίτερο και μοναδικό καλύμμα που δημιουργήθηκε για την στήριξη του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Για πρώτη φορά μια εταιρία τεχνολογίας συνεργάζεται με Έλληνες σχεδιαστές για τη δημιουργία ενός στιλάτου και μοντέρνου καλύμματος για smartphone που θα είναι διαθέσιμο ειδικά για την ελληνική αγορά από όλη την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone & το www.vodafone.gr. Με έμπνευση από το κομψό, λεπτό και μεταλλικό design των πρόσφατων smartphones της Samsung οι Mi-Ro σχεδίασαν ένα μίνιμαλ κομψοτέχνημα που μαγνητίζει το βλέμμα.

miro daa8f

Photo: Mi-Ro

Τη συλλεκτική θήκη θα την βρείς αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων της Vodafone & το www.vodafone.gr, στην τιμή των 9,90€ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου των Παιδικών Χωριών SOS, ενισχύοντας, έτσι, το πρόγραμμα υποστήριξης της Samsung Electronics Hellas και της Vodafone στον Οργανισμό.

Να μια πρωτότυπη ιδέα για την πασχαλινή λίστα δώρων μας!