Say... cheese! Τα νέα παπούτσια για... selfies είναι εδώ

Ερμιόνη Σαρρή
Say... cheese! Τα νέα παπούτσια για... selfies είναι εδώ

Πώς σας φαίνονται;

Περπατάτε στο δρόμο και συναντάτε όμορφα κορίτσια να κάνουν γκριμάτσες κρατώντας το κινητό τους. Εσείς πάλι κανονίζετε καφεδάκι με την παιδική σας φίλη και πριν ακόμη πείτε τα νέα σας (πάνε και χρόνια που έχετε να ειδωθείτε), βγάζετε το κινητό από την τσάντα και ανεβάζετε τη selfie σας στα social media.

Οι selfies φωτογραφίες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας. Πριν από λίγο καιρό ανακαλύψαμε τα θαυματουργά κοντάρια τα οποία μας έλυσαν τα χέρια. Μα να θέλουμε να φωτογραφηθούμε πέντε άτομα μαζί και να μη χωράμε στη φωτογραφία; Η τεχνολογία όμως έκανε ένα ακόμη βήμα πάνω στην υπόθεση selfies και από εδώ και πέρα ο γυναικείος πληθυσμός μπορεί να έχει το δικό του ζευγάρι παπούτσια για φωτογραφίες.

miz-mooz-selfie-shoe-2-537x402 fbd42
rs 560x349-150331114054-1024.selfie-shoe-miz-mooz2-033115 ab627

Και ναι, η λίστα αναμονής είναι μεγάλη για τα κόκκινα selfies παπούτσια και η εταιρεία Miz Mooz τρέχει και δεν προλαβαίνει.Δε θα τα χαρακτηρίζαμε και τόσο μοδάτα, ούτε και βολικά. Οι φωτογραφίες σίγουρα θα σας προσθέτουν λίγο ύψος παραπάνω(αν προτιμήσετε τις χαμηλές λήψεις), αλλά με αντικειμενικά κριτήρια τα πόδια σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά γυμνασμένα για να τα καταφέρετε.

Δείτε το βιντεάκι που σας έχουμε και η απόφαση... δική σας.

Διαβάστε ακόμα:

Please...smile: Τα 4 καλύτερα apps για να βγάζεις επιτυχημένες selfies