Ξενυχτάς συνεχώς; Σου βρήκαμε το app που θα σε γυρίζει στο σπίτι με απόλυτη ασφάλεια

Ερμιόνη Σαρρή
Ξενυχτάς συνεχώς; Σου βρήκαμε το app που θα σε γυρίζει στο σπίτι με απόλυτη ασφάλεια

Δε χρειάζεται πια να κάνεις αναπάντητες για να ενημερώσεις πως έφτασες στο σπίτι

Σου αρέσει η νυχτερινή ζωή της πόλης και δε χάνεις ευκαιρία από το να βγεις με την παρέα σου σε κάποιο μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όταν όμως φθάνει η ώρα του αποχωρισμού, είσαι με ένα κινητό στο χέρι και αναγκάζεις τη φίλη σου να είναι στο άλλο ακουστικό μέχρι να φτάσεις στο σπίτι. Καλά, αν έχεις και μεγάλη οικειότητα μαζί της, την αναγκάζεις να έρθει και μέχρι το κατώφλι του σπιτιού σου για να σιγουρευτεί ότι μπήκες με ασφάλεια μέσα.

Το Companion είναι η εφαρμογή η οποία θα χαροποιήσει και εσένα και την παρέα σου (αυτούς δηλαδή που ταλαιπωρείς κάθε ξημέρωμα). Κάθε φορά, λοιπόν, που θα ξεκινάς από κάποιο μέρος θα ανοίγεις την εφαρμογή, θα βάζεις το σημείο εκκίνησης και αυτό του προορισμού και το Companion θα έχει συνεχώς το νου του. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα σε ρωτά αν είσαι καλά και εσύ θα πρέπει να πατάς το... Ok.

Σε περίπτωση που η εφαρμογή δε λάβει απάντηση μέσα στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα τότε θα επικοινωνεί αμέσως με κάποια επαφή που εσύ έχεις ορίσει. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να έχεις δώσει τον αριθμό κάποιου που έχει καλή σχέση με το κινητό του . Και για να μην αγχώνεσαι, δε χρειάζεται ο κάτοχος του αριθμού αυτού να έχει κατεβασμένη την εφαρμογή στη συσκευή του.

companion-personal-safety-mobile-app 2272e

Να φανταστούμε πως έχεις πατήσει ήδη το download;

{youtube}guHZpt-PdKs{/youtube}