Καναπές, ταινία και έτοιμοι για προβολή!

Καναπές, ταινία και έτοιμοι για προβολή!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος! Κάλεσε φίλους και φίλες στο σπίτι, φτιάξτε ζεστά ροφήματα και δείτε παρέα μοναδικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, απόλυτα διαχρονικές, που θα σας διασκεδάσουν! Αλήθεια, πόσες φορές δεν ευχήθηκες να μπορούσε το σπίτι σου να μετατραπεί σε αίθουσα κινηματογράφου; Εκεί που σου αρέσει να ψυχαγωγείσαι αλλά δεν μπορείς να βρίσκεσαι κάθε μέρα;


Προσκάλεσε τους αγαπημένους σου και απολαύστε εύκολα την εμπειρία της μεγάλης οθόνης στο σπίτι σου, βλέποντας όλοι μαζί μια ταινία αλλά απολαμβάνοντας μια κινηματογραφική εμπειρία, με γιορτινή ατμόσφαιρα!


Οι δυο νέοι βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου Full HD EH-TW5300 & EH-TW5350 της Epson, αναλαμβάνουν να μεταφέρουν την εμπειρία προβολής της μεγάλης οθόνης στο σπίτι σας, σε προσιτή τιμή! Καθίστε όλοι παρέα στον καναπέ ή και πάνω σε μεγάλες μαξιλάρες, και ζήστε παρέα σκηνές έντονης δράσης, σε φωτεινή, ζωντανή ανάλυση Full HD.

epson2 0755b


Και γιατί είναι καλύτερη η προβολή μέσω των βιντεοπροβολέων; Διότι χάρη στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών, οι ταινίες φαίνονται φωτεινότερες και πιο ζωντανές, τα παιχνίδια πιο γρήγορα, ενώ στα αθλητικά δεν θα χάσετε ούτε λεπτομέρεια από τη δράση! Μπορείτε να έχετε απόλυτα ευκρινείς, καθαρές εικόνες κάθε φορά σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, όπως και εξαιρετικά φωτεινά χρώματα 3D. Κι αυτό γιατί η τεχνολογία Super-Resolution της Epson εξασφαλίζει καθαρές και ευκρινείς εικόνες.


Αυτές τις γιορτινές ημέρες θα μαζέψουμε τους αγαπημένους μας στο σπίτι για να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία θέασης σε ταινίες που κάθε χρόνο απολαμβάνουμε από τον καναπέ μας! Οι κλασικές εορταστικές ταινίες που θα δείξει η τηλεόραση, όπως το «Μόνος στο σπίτι» για ατελείωτο γέλιο ή το «Love Actually» για τους λάτρεις των ιστοριών αγάπης, είναι σίγουρα καλύτερες, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, αν επιχειρήσετε να τις δείτε με έναν από τους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου Full HD από την Epson που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με τιμή που δεν θα αδειάσει το πορτοφόλι σας, για να μεταφέρετε εύκολα την εμπειρία προβολής της μεγάλης οθόνης στο σπίτι σας!


Μπορείτε να ζήσετε από τον καναπέ σας σκηνές έντονης δράσης, τη φωτεινή, ζωντανή ανάλυση Full HD, χάρη στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών των EH-TW5300 & EH-TW5350. Και αυτό γιατί: Οι νέοι βιντεοπροβολείς της Epson προσφέρουν φωτεινές, ευκρινείς και καθαρές εικόνες Full HD 1080p, σε 2D και 3D, στην τιμή των €799 και €899, αντίστοιχα. Στην πραγματικότητα, με αυτούς τους βιντεοπροβολείς μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά μια ταινία στη μεγάλη οθόνη για τα επόμενα 11 χρόνια χωρίς να αλλάξετε ποτέ την λάμπα!

GettyImages 508484547 4a9b4


Ένας EH-TW5300 ή EH-TW5350 είναι το ιδανικό δώρο και για το έτεροόν σας ήμισυ, για να μην χάνει στιγμή από τη δράση των βιντεοπαιχνιδιών και να βλέπει τις γρήγορες φάσεις στα αθλητικά, χωρίς να χάνει ούτε λεπτομέρεια από τη δράση!


Το γνωστό σε όλους μας χουχούλιασμα, με σοκολάτες και κουβέρτα και μια καλή ταινία είναι το αγαπημένο «σπορ» του χειμώνα. Αφήστε τα social media και καλέστε αγαπημένους φίλους για να μοιραστείτε εμπειρίες που θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά! Και καλές προβολές!