Smartphone σημαίνει στιλ και δυνατότητες στη συμφέρουσα τιμή

Smartphone σημαίνει στιλ και δυνατότητες στη συμφέρουσα τιμή

Τα κινητά είναι η προέκταση του χεριού μας τα τελευταία χρόνια, ενώ συχνά στις νεαρές ηλικίες είναι μία επίδειξη... ισχύος. Το θέμα, όμως, δεν είναι να κάνεις επίδειξη, ειδικά στις μέρες μας. Το θέμα είναι να φανείς έξυπνη και να επιλέξεις ένα κινητό που θα συνδυάζει στιλ και δυνατότητες στη συμφέρουσα για εσένα τιμή!

Στο εμπόριο θα βρεις πολλά και διάφορα smartphones, αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις το κριτήριο με βάση το οποίο θα επιλέξεις. Εστίασε, λοιπόν, στο τρίπτυχο: Κομψότητα, χρηστικότητα, τεχνολογικές καινοτομίες.

Εσύ το ήξερες πως το όνομα της Huawei μπορεί να μην μπορούμε εύκολα να το προφέρουμε (σ.σ. προφέρεται Χου-α-γου-έ-ι) αλλά πρόκειται για μία εταιρεία που έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των κατασκευαστών smartphones;
Και τι έχει να μας πει; Μόνο ένα γράμμα και ένα νούμερο: P8. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό smartphone, το οποίο παρά τα εξαιρετικά ισχυρά χαρακτηριστικά του προσφέρει μία εξαιρετική σχέση τιμής προς απόδοση! Πολύ επιγραμματικά, τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του P8 που θα σε ξετρελάνουν είναι τα εξής:

Στιλ. Το Ρ8 είναι ιδιαίτερα κομψό, κατασκευασμένο από ατσάλι, που προσφέρει ανθεκτικότητα και ενισχυμένη δομική ακαμψία. Το μέταλλο κυριαρχεί τόσο στο πλαίσιο όσο και στην πλάτη και έχει ένα πολύ ωραίας αίσθησης φινίρισμα, το οποίο επιπλέον καθιστά το «κράτημα» αρκετά ασφαλές χωρίς να γλιστράει. Ακόμη, είναι ιδιαίτερα λεπτό και κομψό χωρίς να είναι βαρύ!

Δυνατότητες. Χάρη στον επεξεργαστή του είναι από τα πιο γρήγορα smartphones που έχει τύχει να πιάσεις στα χέρια σου. Στις εξαιρετικές του επιδόσεις βοηθάει και η μνήμη των 3 GB που διαθέτει, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16 GΒ. Για όσες από εσάς έχετε πολλά αρχεία, υπάρχει και η δυνατότητα για τοποθέτηση κάρτας microSD, η οποία επεκτείνει τις δυνατότητες αποθήκευσης αρχείων στη συσκευή!

Τεχνολογικές καινοτομίες. «Τime-lapse» και η σκηνοθέτης θα ξυπνήσει μέσα σου! Πρόκειται για μία λειτουργία «καθυστέρησης» ώστε να τραβάς φωτογραφίες σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις και να δημιουργήσεις ένα δυναμικό video σε γρήγορη κίνηση! Ασυναγώνιστη η λειτουργία «beauty mode» που βελτιώνει τα χαρακτηριστικά σας όταν τραβάτε selfies, αρκεί να προκαθορίσεις τις ρυθμίσεις του Ρ8 ώστε να αναγνωρίζει το πρόσωπό σου. Με λίγα λόγια, photoshop με ένα κλικ!

Και το σημαντικότερο; Θα ξεχνάς να το φορτίσεις! Το Ρ8 θα «αντέχει» τουλάχιστον μία ημέρα, αν μιλάς διαρκώς και «σερφάρεις» για μεγάλο χρονικό διάστημα ή βλέπεις video από το κινητό σου, ενώ φθάνει ακόμη και τις δύο ημέρες χωρίς να χρειαστεί να το συνδέσετε στην πρίζα!