Μόλις έφτιαξες Snapchat; 4 λάθη που πρέπει να προσέξεις

Ερμιόνη Σαρρή
Μόλις έφτιαξες Snapchat; 4 λάθη που πρέπει να προσέξεις

Ο κόσμος του snapchat είναι λίγο... περίεργος!

Το snapchat δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά εσύ μέχρι τώρα είχες καταφέρει να του αντισταθείς. Δεν άντεξες όμως και αποφάσισες να «ανακαλύψεις» επιτέλους τον φωτογραφικό αυτό κόσμο. Σε αντίθεση με το Instagram ή το facebook, κάθε σου φωτό στο snapchat σβήνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και όποιος στάθηκε τυχερός την είδε.

Το snapchat έχει το δικό του μυστήριο και η δημοτικότητά του ανεβαίνει συνεχώς. Πριν, λοιπόν, ξεκινήσεις να στέλνεις φωτογραφίες, μάθε ποια είναι τα 4 λάθη που πρέπει να προσέξεις.

1.Πληκτρολογείς ένα μήνυμα και μετά το... μετανιώνεις: Το ίδιο λάθος μπορεί να κάνεις επίσης στο whatsapp και να ξέρεις πως ο παραλήπτης του μηνύματός σου τα καταλαβαίνει ΟΛΑ. Αν δεν έχεις αποφασίσει τι θες ακριβώς να απαντήσεις, καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις να πληκτρολογείς καθώς ο άλλος καταλαβαίνεις πότε σβήνεις αυτό που έγραφες και πότε όχι.

2. Κοιτάς αμέσως τη φωτογραφία που έστειλε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει: Κάπως έτσι αγαπητή μας φίλη καρφώνεσαι. Τη μία φορά έτυχε, τη δεύτερη ξαναέτυχε, αλλά συνέχεια; Κάτι περίεργο συμβαίνει για αυτό δείξε αυτοσυγκράτηση και απλά περίμενε μερικά λεπτά μέχρι να μπουν και οι υπόλοιποι χρήστες στο «παιχνίδι».

3. Screenshot, το μέγα λάθος: Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, αν προσπαθήσεις να φωτογραφήσεις αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου, τότε ο συγκεκριμένος χρήστης θα ενημερωθεί. Αν για παράδειγμα, θελήσεις να κάνεις screenshot τη φωτογραφία που ανέβασε μία γνωστή σου για να τη δείξεις στις φίλες σου, τότε εκείνη θα λάβει ένα μήνυμα για την κίνησή σου αυτή.

4. Γυρνάς πίσω ξανά σε μία φωτογραφία: Έστειλε ο πρώην μία φωτογραφία σε όλους, εσύ την είδες αλλά αποφάσισες πως δεν την πρόσεξες και πολύ καλά. Κάτι σου ξέφυγε και πας για δεύτερο γύρο... «παρακολούθησης». Έχουμε να σου πούμε πως εκείνος θα ειδοποιηθεί για το comeback σου στη φωτό του, κάτι που δε νομίζουμε πως το θες. Απλά ενημερώνουμε!

Διάβασε ακόμα:

Θες να αυξήσεις τα likes σου στο Instagram; Σου έχουμε το κόλπο

Swapface: Αυτό είναι το νέο app που θα σε κάνει να παίζεις συνέχεια