Τα Samsung Galaxy S7 edge & S7 έλαμψαν στην επίδειξη μόδας των Μi-RO

Τα Samsung Galaxy S7 edge & S7 έλαμψαν στην επίδειξη μόδας των Μi-RO

Η τεχνολογία συμπλήρωσε το στυλ, απογειώνοντας τη νέα κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 των σχεδιαστών Μi-Ro

Μια μαγευτική βραδιά μόδας επιφύλαξε το σχεδιαστικό δίδυμο των Mi-Ro στο Ωδείο Αθηνών την Κυριακή 3 Απριλίου με την υποστήριξη των Samsung Galaxy S7 edge & S7. Στην παρουσίαση της νέας τους συλλογής “In Search of Love” για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016, «συμπρωταγωνίστησαν» τα νέα στιλάτα smartphones Samsung Galaxy S7 edge και S7.


Οι εντυπωσιακές και αέρινες δημιουργίες, τα παστέλ χρώματα και οι μεταλλικές αποχρώσεις των Mi-Ro συνέθεσαν μοναδικές εμφανίσεις και συνδυάστηκαν άψογα με τα ολοκαίνουργια smartphones, τα οποία είναι διαθέσιμα σε χρυσό, λευκό και μαύρο. Ο κομψός σχεδιασμός των Samsung Galaxy S7 edge και S7 συμπληρώνουν τέλεια το look για μοναδικές lifestyle εμφανίσεις.

Samsung Galaxy S7 edge S7 at Mi Ro 1 33296


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα smartphones και να φωτογραφηθούν με την εξαιρετική κάμερα τους, η οποία προσφέρει φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ταυτόχρονα, οι καλεσμένοι μέσω του Gear VR «ταξίδεψαν» σε ένα κόσμο εικονικής πραγματικότητας και έζησαν μοναδικές εμπειρίες, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική με τα μοντέρνα ακουστικά της σειράς Samsung LEVEL.


Η Αναστασία Αδάμ, Marketing Manager προϊόντων κινητής τηλεφωνίας της Samsung, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τον τρίτο συνεχή χρόνο συνεργασίας μας με τους Mi-Ro. Μαζί καταφέραμε να δείξουμε πως η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του lifestyle μας».


Ο Γιάννης Ράπτης των Mi-Ro, με αφορμή το fashion show δήλωσε: «Τα Samsung Galaxy S7 edge και S7 με την κομψότητα και την υψηλή τεχνολογία τους συνδυάστηκαν ιδανικά με τη συλλογή μας».