InPerson: Γνωριμίες πρόσωπο με πρόσωπο μέσω του smartphone

InPerson: Γνωριμίες πρόσωπο με πρόσωπο μέσω του smartphone

Το Facebook έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να γνωριστούν αλλά τα ποσοστά «επιτυχίας» του είναι μικρά σε σύγκριση με τη διαπροσωπική επικοινωνία, όπου πραγματικά έρχεσαι σε επαφή με έναν άνθρωπο και μπορείς να καταλάβεις αν αξίζεις να έρθεις πιο κοντά του ή όχι.

Αυτό ακριβώς επιδιώκει και το InPerson, ένα app που εγκαθίσταται μεν σε ένα smartphone αλλά ο στόχος του είναι να κάνει τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά. Η ελληνική εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τις πλατφόρμες iOS και Android και ο στόχος της είναι φέρει σε επαφή με ασφάλεια δύο ανθρώπους που βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή στον ίδιο χώρο και έχουν κοινά ενδιαφέρονται. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι δεν πρόκειται για ένα online dating app, από εκείνα όπου το ψεύτικα προφίλ αποτελούν τον κανόνα, αλλά μία εφαρμογή για πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία!

mesa sto keimeno a55e8

Η εφαρμογή λειτουργεί μόνο όταν ο χρήστης βρίσκεται σε έναν από τους «συνεργαζόμενους» χώρους. Αυτή τη στιγμή, το InPerson λειτουργεί ήδη σε περισσότερα από 1.000 σημεία στην Αθήνα, όπως εστιατόρια, bars, καφετέριες, malls, ξενοδοχεία, μουσεία, νυκτερινά κέντρα διασκέδασης, πανεπιστήμια, μεγάλους αθλητικούς χώρους κλπ, ενώ ήδη είναι διαθέσιμο σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Ντουμπάι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsbomb.gr