Το Facebook αλλάζει τον τρόπο που θα ποστάρεις και σε γλιτώνει από τo ''delete''

Ερμιόνη Σαρρή
Το Facebook αλλάζει τον τρόπο που θα ποστάρεις και σε γλιτώνει από τo ''delete''

Εμάς πάντως μας βρίσκει θετικές αυτή η τροποποίηση

Οι άνθρωποι εκεί στα γραφεία του facebook δεν κάθονται στιγμή. Ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους για να κάνουν τη σελίδα τους ακόμα πιο ενδιαφέρουσα στους χρήστες της και φυσικά να καλύψουν κενά που υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Μερικοί χρήστες του facebook έχουν ήδη την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο τρόπο ποσταρίσματος. Μπορούν να διαλέγουν αν το συγκεκριμένο τους ποστ θέλουν να φαίνεται μόνο στο newsfeed των διαδικτυακών τους φίλων ή και στον τοίχο τους. Αν για παράδειγμα, θέλουν απλώς να «ανεβάσουν» μία φωτογραφία του πιάτου που δοκιμάζουν μπορούν απλά να το ποστάρουν στο newsfeed και όποιος πρόλαβε να τη δει πρόλαβε. Κάτι σαν το snapchat, βρε παιδί μου.

230416132911 1032 e7f90

Οι ειδικοί δε γνωρίζουν ακόμα αν θα το εφαρμόσουν, πάντως εμάς δε μας ακούγεται και άσχημη ιδέα. Γιατί να πατάμε delete και να προσπαθούμε να καθαρίζουμε κατά καιρούς τον «τοίχο» μας από check in και φωτογραφίες που απλά θέλαμε να βάλουμε στο facebook κάποια στιγμή; Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεται πια να διαγράφουμε πράγματα που απλά μας «φορτώνουν» την προσωπική μας σελίδα.

Για δες και αυτό:

Το απόλυτο τρικ για να βρεις τα παλιά σου posts στο facebook (ακόμα και τα διαγραμμένα)