Τα ακουστικά του μέλλοντος, τώρα

Τα ακουστικά του μέλλοντος, τώρα

Αυτά είναι τα πιο σύγχρονα αλλά και στιλάτα ακουστικά που θα δείτε σήμερα.

Τα κλασικά ακουστικά υψηλής ποιότητας έχουν τεράστια ηχεία αυτιών και κάποια στιγμή, αργά η γρήγορα, το καλώδιο φθείρεται αναγκάζοντάς μας να κάνουμε χίλια δυο κόλπα ώστε να ακούμε και από τα δύο ηχεία. Το JayBird Sportsband, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με αυτό το σενάριο.

Πρόκειται για ένα από τα πιο υπέροχα gadget που έχουμε δει τελευταία, το οποίο προσφέρει εκπληκτική ποιότητα ήχου σε μια πρακτική συσκευασία με φουτουριστικό design και αψεγάδιαστο στιλ. Τα ακουστικά αυτά είναι ασύρματα και χρησιμοποιούν Bluetooth, απαλλάσσοντάς μας από το εκνευριστικό καλώδιο, ενώ χάρη στη λειτουργία apt-x ο ήχος καθαρίζεται αυτόματα και αποκτά βάθος, μπάσα και όγκο. Ο χειρισμός τους γίνεται εύκολα από τα κουμπιά που υπάρχουν πάνω στα ηχεία, τα οποία εξυπηρετούν και ως ακουστικά για κλήσεις σε τηλέφωνα, και μπορούν να παίζουν μουσική για 8-11 ώρες πριν χρειαστεί να επαναφορτιστούν.

Τα JayBird Sportsband έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, συνδέονται με οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί Bluetooth, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPod και iPad και μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ.