S-watch out! Είναι ώρα να πείτε «Σ' αγαπώ»

S-watch out! Είναι ώρα να πείτε «Σ' αγαπώ»

Η Swatch Love Collection 2011 μόλις κυκλοφόρησε.

Η Swatch είναι η πιο cool εταιρεία ρολογιών παγκοσμίως.

Τέλεια πλαστικά και όχι μόνο σχέδια, σε όλα τα μεγέθη, με ευφάνταστα prints, για άντρες και γυναίκες και -τπ [ιο σημαντικό- για όλα τα πορτοφόλια.

Μην ξενερώνετε που αυτός ο ελβετικός κολοσσός αποφάσισε εδώ και χρόνια να τιμήσει με μία συλλεκτική συλλογή τον Άγιο Βαλεντίνο. Ένας άγιος είναι και αυτός σαν όλους τους άλλους και μάλιστα πιο οικονομικός, χωρίς εκκλησίες στο όνομά του, εικονίσματα και καντήλια.

Η Love Collection του οίκου, είναι από εκείνες τις εξαιρέσεις που αποδεικνύουν πως τα δώρα που θα ανταλλάξετε με το άλλο σας μισό δε χρειάζεται να είναι κακόγουστα λευκά αρκουδάκια με κόκκινες καρδιές. Η συλλογή αποτελείται από ένα φωτεινό ροζ ρολόι και ένα γαλάζιο. Το τύπωμα παριστάνει ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς που ανασηκώνει ένα παιδάκι σκαρφαλωμένο σε μια σκάλα, όλο και ψηλότερα. Τα δύο ρολόγια παρουσιάζονται μαζί σε ένα όμορφο γαλάζιο κουτί με έναν ροζ φιόγκο σε μία συσκευασία που θα είναι διαθέσιμη μόνο σε 777 τεμάχια.

Με το όνομα «Blessing of Love» και «Belief of Love», είναι ένα ιδανικό δώρο για να εκφράσετε τα αισθήματά σας στο ταίρι σας και να τον κάνετε να σας χωρίσει μία ώρα αρχίτερα.

Εάν δείτε πως αντέχει δείξτε του και το τρίτο μοντέλο, που λέγεται «Origin of Love», και έχει μέσα στο καντράν ένα μωρό κουλουριασμένο σαν αγέννητο. Η υπόσχεση μιας ζωής γεμάτη από αγάπη, με τον ομφάλιο λώρο να είναι δεμένος σε σχήμα καρδιάς θα τον κάνει να τρέξει το γρηγορότερο σπριντ της ζωής του.

Καλή επιτυχία!