Gadget mania: «Δέστε» το iPhone σας

Gadget mania: «Δέστε» το iPhone σας

Ένας «κόμπος» για προστασία αλλά και παιχνίδι.

Αν είστε κάτοχοι iPhone, λογικά έχετε περάσει κάμποσα εμφράγματα ανά καιρούς στη θέα του πολύτιμου κινητού σας να πέφτει από το τραπέζι, από τα χέρια σας, από την τσέπη, να πέφτει γενικότερα. Πόσες από αυτές τις φορές ευχηθήκατε μετά να είχατε πάρει μια καλύτερη θήκη προστασίας; Και αν νομίζετε πως η μόνη θήκη που θα κάνει δουλειά πρέπει να είναι φτιαγμένη από τιτάνιο και να κοστίζει μια περιουσία, κάνετε λάθος.

Το «Just a Loop» που ανακαλύψαμε για εσάς (και για εμάς, μη νομίζετε) δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν υφασμάτινο βρόγχο, σαν εκείνο το σχοινάκι που μικρές παίζατε ανάμεσα στα δάχτυλά σας μπλέκοντάς το σε διάφορα σχήματα. Το δένετε γύρω από το iPhone σας με όποιον τρόπο θέλετε –ταιριάζει σε όλες τις συσκευές iPhone, ανεξαρτήτως μοντέλου- και, πέρα από το διασκεδαστικό του πράγματος, προστατεύει το κινητό σας από τυχών πεσίματα.

Όσο για το στυλ που του προσδίδει, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες. Κοστίζει 10 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε online από εδώ:

justaloop.myshopify.com