H Imaginarium λανσάρει το SuperPaquito: To πρώτο tablet για παιδιά που συνδυάζει παιχνίδι και μάθηση!

H Imaginarium λανσάρει το SuperPaquito: To πρώτο tablet για παιδιά που συνδυάζει παιχνίδι και μάθηση!

Τα παιδιά αναπτύσσουν μέσω του παιχνιδιού τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους

Χθες βρεθήκαμε στο αγαπημένο παιδικό μας κατάστημα στο Golden Hall που δεν είναι άλλο από το Imaginarium. Είχαμε την ευκαιρία και τη χαρά να δούμε πρώτοι το πρώτο tablet για παιδιά, εν ονόματι SuperPaquito, το οποίο επιτρέπει μέσω του έξυπνου παιχνιδιού να αναπτύξουν οι μικροί μας ήρωες τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.


Ομολογουμένως μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από το έξυπνο αυτό tablet, το οποίο θα λατρέψουν τα παιδιά σας αλλά και εσείς οι ίδιοι. Τα περιεχόμενα του SuperPaquito αποτελούνται από πέντε τομείς: i-college για τη διαδικασία εκμάθησης σε διαδραστικά και εξατομικευμένα πολυμέσα, ψυχαγωγία και κουλτούρα για να μάθει κανείς να παίζει, family & friends με σκοπό την ανάπτυξη διαπροσωπικής νοημοσύνης, γονικό έλεγχο ο οποίος παρέχει ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες, και υψηλή τεχνολογία που καλύπτει και τον πιο απαιτητικό.


Το Super Paquito συνοδεύεται από το Paquito Land, μια ψηφιακή πλατφόρμα περιεχομένου, όπου παιδιά και γονείς μπορούν να κατεβάσουν εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εφαρμογές, ειδικά επιλεγμένες από το Imaginarium. Στο PaquitoLand θα βρείτε από E-books, cartoons, μουσική και ταινίες μέχρι παιχνίδια κάθε λογής.


Το SuperPaquito κοστίζει 249 ευρώ, τη στιγμή που μπορείτε να προμηθευτείτε και τη mini έκδοσή του το PaquitoMini, το οποίο είναι μικρότερο, ελαφρύτερο και διαθέτει το αποκλειστικό λογισμικό σύστημα Imaginarium's MagicOS 2.0 και επιτρέπει την πρόσβαση σε οποιαδήποτε εφαρμογή του Google Play. To mini κοστίζει μόνο 179 ευρώ!


Με απλά λόγια, τα δύο αυτά tablets θα αποτελέσουν το ιδανικό δώρο για τα παιδιά σας. Μέσω αυτού μπορούν να μάθουν να γράφουν, να διαβάζουν, να ζωγραφίζουν, να εντρυφήσουν σε ξένες γλώσσες, να παίξουν, να δουν ταινίες και να επικοινωνήσουν με φίλους και συγγενείς τους. Εσείς θα έχετε τον πλήρη έλεγχο και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να έχετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό (διαφορετικό από του παιδιού σας) στον οποίο μπορείτε να βλέπετε ταινίες, να ψάχνετε πληροφορίες στο διαδίκτυο, να τραβάτε φωτογραφίες και γενικά να περνάτε δημιουργικές ώρες!


Στην παραπάνω gallery σας έχουμε φωτογραφίες των tablets καθώς και όλα τους τα χαρακτηριστικά! Μήπως να το αποκτήσετε σύντομα; Εμείς το λατρέψαμε και στην κανονική αλλά και στη mini εκδοχή του. Έξυπνο και με τέλειο design! Mπορείτε να βρείτε το SuperPaquito εδώ ή στα καταστήματα της Imaginarium σε όλη την Ελλάδα.