Μια νέα κλασσική αξία γεννιέται: H AEG παρουσιάζει την ολοκαίνουρια κουζινομηχανή της

Μια νέα κλασσική αξία γεννιέται: H AEG  παρουσιάζει την ολοκαίνουρια κουζινομηχανή της

Η Kitchen Assistent θα σας μετατρέψει σε επαγγελματία σεφ

Τα φαγητά που ήταν δύσκολο ή και αδύνατο να φτιαχτούν στο σπίτι, τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ χάρη σε μία ολοκαίνουρια έκδοση της κουζινομηχανής σε κομψή και μοντέρνα εμφάνιση.

Ψωμί, ζυμαρικά, κιμάς, λουκάνικα – ο καθένας θα συμφωνήσει ότι είναι τελείως διαφορετικά φαγητά όταν παρασκευάζονται στο σπίτι, χειροποίητα, προσεκτικά και με τα πιο φρέσκα υλικά. Αυτό βέβαια προϋποθέτει πολύ ζύμωμα, άλεσμα, ανακάτεμα, χτύπημα – ή αλλιώς πολύ σκληρή δουλειά – και εδώ είναι που έρχεται η πολύτιμη βοήθεια του Kitchen Assistent.

Ισχυρό και διαχρονικό

Η συσκευή βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία του group Electrolux στον εξοπλισμό των σεφ με αυτές τις συσκευές. Οι 10 ταχύτητες, ο κινητήρας των 1,000 watt και η ανοξείδωτη, στιβαρή κατασκευή του, είναι σχεδιασμένα για να διαχειρίζονται κάθε είδους τρόφιμο και να ανταποκρίνονται άψογα κάθε φορά.

Η συσκευή διατίθεται σε κόκκινο χρώμα με 3 εξαρτήματα συρμάτινο αναδευτήρα, επίπεδο αναδευτήρα και γάντζο ζύμης και κάδο 4,8 lt.

Το Kitchen Assistent είναι σχεδιασμένο για να ωθήσει τον καταναλωτή σε μαγειρικές αναζητήσεις πέρα από τα όρια και να προκαλέσει τις συζητήσεις των καλεσμένων για την απόλαυση του μαγειρέματος.

Δείτε το Kitchen Assistent σε δράση

Μπορείτε να δείτε την κουζινομηχανή Kitchen Assistent στο διαδίκτυο στο blog της Electrolux http://nowyourecooking.tumblr.com/#/το οποίο έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Tumblr. Τέσσερα βίντεο αφορούν τη λειτουργία του Kitchen Assistent.