Mediterranean College:Το φως της γνώσης σου δείχνει το δρόμο για την πιο αξιόπιστη επιλογή

Mediterranean College:Το φως της γνώσης σου δείχνει το δρόμο για την πιο αξιόπιστη επιλογή

Ζήσε ...το Mediterranean College για μια ημέρα

Σε ενδιαφέρουν οι τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, των Παιδαγωγικών και της Μηχανικής; Θέλεις να παρακολουθήσεις ένα πραγματικό μάθημα στην ειδικότητα της επιλογής σου; Εάν ναι, τότε σε προσκαλούμε να ζήσεις την εμπειρία φοίτησης στο Mediterranean College για μια ημέρα, σε ένα Open Day που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 5μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, επιπλέον, να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης, επαγγελματικής ανάπτυξης και αποκατάστασης που παρέχει το Κολέγιο, αλλά και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του.
Κάνε το ...επόμενο βήμα στο Mediterranean College!

Εάν είσαι απόφοιτος ή τελειόφοιτος προπτυχιακού προγράμματος, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε την επιλογή για το ...επόμενο βήμα στις σπουδές σου! Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 6.30μ.μ. οι καθηγητές και oι σύμβουλοι εκπαίδευσης του Mediterranean College θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, στο κέντρο της Αθήνας, για να σου παρουσιάσουν τις επιλογές σου για μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Ψυχολογία, την Πληροφορική και την Εκπαίδευση.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν, επίσης, για τα νέα πιστοποιημένα προγράμματα του Mediterranean Professional Studies (κέντρο δια βίου μάθησης 2), που σχεδιάστηκαν για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΚΑΙ για τις δύο εκδηλώσεις μέχρι την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για εκείνους που θα υποβάλλουν αίτηση την ίδια ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Mediterranean College: Πελλήνης 8 & Πατησίων 107 (στάση Αγγελοπούλου), Αθήνα, τηλ: 210-8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr, website: www.medcollege.edu.gr