H Coca-Cola υποστηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

H Coca-Cola υποστηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η γνωστή εταιρεία χορηγός στο Women in Action

H Coca-Cola υποστήριξε το τρίτο κατά σειρά Women in Action, τη διοργάνωση που αναδεικνύει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και επιβραβεύει τις δημιουργικές ιδέες, και που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου στο Balux Privé. Στη φετινή εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 67 γυναίκες επιχειρηματίες από διαφορετικούς κλάδους, οι οποίες έδωσαν το «παρών» αναπτύσσοντας τις σχέσεις τους με το ευρύ κοινό και ενθαρρύνοντας και άλλες γυναίκες να τολμήσουν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Η Coca-Cola καλωσόρισε τους επισκέπτες στο δικό της Coca-Cola Lounge, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους αναψυκτικό σε ένα περιβάλλον που είχε όλη τη ζεστασιά ενός σπιτιού. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να φορτίσουν το κινητό τους στα charging stations, αλλά και να απολαύσουν νόστιμα εδέσματα από την food blogger Mamatsita, το πρόσωπο της πρωτοβουλίας «Τρώμε μαζί».

Μέσα από την πρωτοβουλία «Τρώμε μαζί», η Coca-Cola μας προτρέπει να απολαμβάνουμε συχνότερα ένα γεύμα με τους αγαπημένους μας, υπενθυμίζοντάς μας τη χαρά αλλά και τα οφέλη που κάτι τέτοιο μας προσφέρει. Ακόμα και αν οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας δε μας αφήνουν πολύ χρόνο για τους δικούς μας ανθρώπους, πρέπει να βρίσκουμε ένα λόγο για να μοιραζόμαστε συχνότερα ένα γεύμα μαζί τους, καθώς όπως έχουν αποδείξει έρευνες το να τρώμε μαζί μας κάνει χαρούμενους!

Το Women in Action διοργανώνεται από 4 μητέρες – επιχειρηματίες: τη Τζένη Μπαλατσινού από το γυναικείο site jenny.gr και τις Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη από το 4moms.gr, το διαδικτυακό ραντεβού των full-time μαμάδων.